Nerv scos

02-04-2012
vsh
Nu este medic/terapeut
vsh
Ok. Dupa lungi framantari, mi-am luat inima in dinti si am inceput un sejur la medicul stomatolog :). Mi-a plombat frumos 3 masele fara absolut nici o duere [ ! asta pt cei ce amana mersul la dentist acuzand frica - o ABERATIE ].Insa azi mi-a gasit la o masea un nerv mort. Mi l-a scos bine mersi, mi-a bagat acele pe acolo si mi-a pus un pansament[ ceva ce arata precum o plomba]. Ideea e ca mi se pare fragil. Daca se rupe sau cade, este vreo problema? Si la ce interval pot manca dupa aceasta interventie?

Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Si inca o data pt cei ce acuza frica de durere : EA NU MAI EXISTA! Eu pot doar sa ma dau cu capul de pereti acum, ofticat ca nu m am dus mai devreme, cand problemele si implicit costurile erau mai mici.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul