| |
|
|
|
| |
Neliniste si leganat in timpul somnului
|
|
Autor: erox |
Data: 02-03-2007 |
|
Sotul meu (29 ani) are de mic copil o problema, si anume se leagana singur in timp ce doarme. Mai ales cand este stresat sau nelinistit din vreo anumita cauza. Deasemenea simte o anumita zvacnire, neliniste in muschii de la piciore pe parcursul somnului. Se mai linisteste luand ocazional cate un distonocalm.
Dar ... sa se legene in timpul somnului i se intampla noapte de noapte.
Ce i se intampla lui sunt simptome ale vreunei boli? Exista tratament?
Va multumesc anticipat pentru raspuns. |
|
|
Comentarii / raspunsuri: 8 |
|
|
Autor: M.D. | Dr. Mihnea DRAGOMIR -
Medicina de familie ,
Bucuresti |
Data: 03-03-2007 , ora 00:00 |
|
Un consult homeopatic atent ar putea fi de folos sotului dv. In nici un caz Distonocalmul nu este o solutie pe termen lung.
|
|
|
Data: 04-03-2007, ora 00:00 |
Raporteaza continut inadecvat
Continutul a fost raportat!
Raporteaza continut inadecvat |
|
In primul rand, va multumesc pentru raspunsul prompt. As vrea sa mai mentionez ca in urma cu cativa ani sotul a mai consultat un medic pt aceasta problema si i s-a transmis ca ar fi vorba de un fel de tic nervos - cu care se pare ca se va confrunta mereu. Ce nu am reusit sa inteleg este - se trateaza sau nu definitiv? Multumesc
|
|
|
Autor: adrian_popescu_16 |
Data: 03-05-2007, ora 00:00 |
|
Ma numesc adrian, am 16 ani si pot sa spun ca am aceeasi problema........cand eram mic, pana la varsta de 14 ani ma leganam in fiecare seara inainte de somn, sau ziua, cand ma simtzeam stresat si voiam sa ma eliberez de stres, m-am oprit o perioada, a trebuit sa imi gasesc alt "tic", apoi in vacanta trecuta de vara, fara sa vreau , m-am trezit leganandu-ma din nou.....
O consider o problema, nu neaparat din cauza faptului in sine, si din cauza unor posibile consecinte fizice (caderea parului cred) cat si psihice ulterioare..... Va rog , un ajutor, pot scapa de acest tic ? ( ps : intr-un fel ma bucur ca nu sunt singurul in aceasta situatie si sunt foarte rusinat de aceasta problema)
|
|
|
Data: 06-05-2007, ora 00:00 |
|
un raspuns va rog!
|
|
|
Autor: M.D. | Dr. Mihnea DRAGOMIR -
Medicina de familie ,
Bucuresti |
Data: 06-05-2007 , ora 00:00 |
|
Dacă vă adresaţi mie, nu v-am dat un răspuns nu din neglijenţă, ci pentru că nu ştiu răspunsul. Nu înţeleg legătura care ar putea exista între legănat şi căderea părului.
|
|
|
Data: 08-05-2007, ora 00:00 |
|
Am rezolvat problema. Mi-am impus sa ma abtin , si in fiecare seara , inainte de culcare, am cate o activitate (o carte, ascultat muzica). Multumesc totusi pt. atentia acordata! Cred ca ma voi dezobisnui de acest tic permanent.
|
|
|
Data: 16-05-2007, ora 00:00 |
|
Sotul meu, pana la urma a consultat un medic homeopat, care i-a recomandat un anumit tratament. Deasemenea si alimentatia are un rol foarte important, pentru ca anumite condimente, alimente, pot induce simptomele specificate.
In urma tratamentului, care e de lunga durata (poate si de 6 luni) s-au observat anumite ameliorari, in sensul ca nu mai are acele spasme nervoase in muschii picioarelor, dar ... de leganat tot se leagana, mai ales cand e nelinistit sau stresat! Dar, nu a trecut decat o luna, o luna jumatate de cand a inceput tratamentul. Sa speram ca pana la urma o sa se vindece! Afectiunea aparuta de demult, inca din copilarie ... se vindeca muuuuult mai greu decat una recenta!
Asa ca, draga adrian_popescu_16, poate nu ar fi rau sa mergi si tu la un medic homeopat, sa-ti recomande un tratament individualizat! Nu trece de la sine, si cu cat se invecheste ... trece mai greu! - Asta i-a spus medicul sotului meu!
|
|
|
Autor: madalina10 |
Data: 25-04-2009, ora 12:38 |
|
Buna ziua, am si eu aceeasi problema cu leganatul. La mine este diferit , o fac involuntar in timpul somnului si nu reusesc sa ma controlez. Am si nopti in care nu se intampla acest lucru si nu am reusit sa-mi dau saeama care poate fi cauza. Rog sa ma ajutati cu un raspuns, multumesc anticipat .
|
|
Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati (formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici
|
|
Publicitate:
|
|
| |
Logare membri:
|
Statistici forum:
Utilizatori inscrisi:
80238
Ultimul utilizator:
vandia
Total mesaje:
171026
Ultimul mesaj:
31-07-2010
5 useri inregistrati; 611 vizitatori neinregistrati; |
|
| |
Clinica de ortodontie Timisoara. Sunt tratate cazuri complexe inclusiv cazuri de chirurgie ortognata-chirurgie de maxilar. Aparate dentare fixe Damon si Ceramica.
STOMATOLOGIE -ORTODONTIE TIMISOARA
07300-76453(SMILE)
Mai simplu ca niciodata! Porti aceste inele magnetice speciale in timp ce mergi pe jos si se reduce pofta de mancare intr-un mod natural si eficient.
90 RON
| Cauta pe ROmedic: |
 |
 |
 |
 |
| |

Cauta in articole
Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie. |
|
|
Cauta pe Forumul ROmedic