Nelamurire aparat aerosoli

04-03-2010
Ochiana Bogdan
Nu este medic/terapeut
Ochiana Bogdan
Buna ziua!
Pe scurt as dori sa relatez situatia fiului meu in varsta de 11 ani, in ideea obtinerii unui sfat ulterior, fapt pentru care multumesc anticipat.
De la nici 6 luni a facut pneumonie interstitiala, internare spital etc etc... Racelile si problemele respiratorii au devenit din ce in ce mai dese, desi absolut niciodata nu am ignorat faptul de a merge la doctorul de familie sau alt cadru de specialitate.
La un moment dat, din cauza slabirii sistemului imunitar, s-a ajuns la astm bronsic. Tratamente peste tratamente, vacanta la mare, la munte, salina... Acum doua saptamani din nou raceala, tratament injectabil ca sa-i treaca, in alt mod nu se mai putea.
Intre timp am achizitionat un aparat de aerosoli insa spre marea mea uimire si nu in ultimul rand stupefactie, doctorul specialist care il trateaza nu mi-a recomandat absolut nici o solutie pentru aerosoli, ba mai mult mi-a spus ca pentru bolile care le face baiatul este inutil aparatul. Imi este foarte greu sa cred asa ceva. Repet, bolile frecvente cu care se lupta al meu copil sunt pneumonia interstitiala si astm bronsic, uneori si otita.
De aceea special m-am inscris pe acest site in speranta ca voi primi un raspuns la problema mea, raspuns care in mod normal ar fi trebuit sa il dea doctorul specialist la care mergem de ani si ani de zile: ce fiole pentru aerosoli se pot folosi pentru acest caz?
Mentionez ca voi lua in considerare daca voi primi vreun raspuns, dar fara avizul medicului de specialitate oricum nu voi intreprinde nimic in acest sens.
Va multumesc anticipat!
3 comentarii
0
04-03-2010, ora 21:39
Dana78
Nu este medic/terapeut
Dana78
•ntrebati pe d-na doctor Roxana Ionescu de la Medicer.Trateaza bolnavii de astm cu asa ceva.Este f.f.drgut si cred c-o sa v ajute, mai ales c si d•nsa are 2 •ngerasi cam de 8-9 anisori.-*



(*modificat de administrator)
0
04-03-2010, ora 21:43
verticala
Nu este medic/terapeut
verticala
sunt sigura ca o sa primiti un raspuns avizat de la un doctor, dar eu nu ma pot abtine sa va intreb... de ce nu ati schimbat medicul specialist la care tratati copilul daca spuneti ca in 10 ani a avut atatea probleme? macar sa cereti o a doua opinie? sau cumva e singurul din zona in care locuiti?
0
17-03-2015, ora 20:33
dami100
Nu este medic/terapeut
dami100
Mi se pare foarte ciudat modul in care a solutionat problema medicul dumneavoastra. In cazul in care aveti nevoie de un tutorial pentru aparatul de aerosoli, am gasit aici unul: https://www.youtube.com/watch?v=prNFzOyc908

Sper sa va fie de folos, o zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.