Nelamurire

27-12-2006
IDEAL
Nu este medic/terapeut
IDEAL
In urma unui control periodic la ochi, pe care l-am efectuat in localitatea de unde sunt, Ploiesti, medicul m-a alertat ca am o atrofiere de nerv. Am luat calea Bucurestiului foarte impacientata pentru a efectua un control la ochi la Bucuresti. Acolo, in urma multor controale, unele grele pentru mine, care le faceam pentru prima data, doctorul la care am facut consultatia si-a exprimat verdictul : retinopatie papilara fara pigmenti. Am ramas uimita de verdict, deoarece nu ma mai intalnisem cu aceasta denumire ciudata. Doctorul mi-a explicat ca "traditional" se numeste vedere tubulara afectiunea mea. Mi-a mai spus ca este un fenomen ereditar, mostenit de la un inaintas.
Nu stiu mare lucru despre aceasta afectiune ori boala. Nu stiu nici macar ce e ! Caut explicatii in diverse dictionare explicative sau medicale de pe internet si nu aflu un raspuns multumitor. As vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva cum sta treaba cu vedere tubulara.
Ce este vederea tubulara ? Cum influenteaza ea ochiul ? Exista remediu pentru ea ? Se trateaza ? La ce trebuie sa ma astept ? Cum sa-mi organizez viata pe viitor ?
As ramane profund indatorata daca m-ar lumina si pe mine cineva ! Multumesc pentru citirea mesajului si astept cu mare interes un raspuns !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.