NU stiu de la ce ma dor gambele si asi dori un sfat.

24-08-2008
PerformerMax
Nu este medic/terapeut
PerformerMax
Buna ziua,


Nu stiu daca este locul potrivit pentru simtomele mele dar avavnd in vedere ca am HTA si aritmie extasistolica supraventriculara.
De ceva vreme am o problema, dimineata cand ma scol am niste dureri de gambe, uneori mai mari alteori mai mici. Nu stiu de la ce sunt deoarece tensiune este contolata si cu pastile pentru tensiune periferica: Atacnd de 16 mg( jumatate de pastila / zi) + Nebiled 1 pastila pe zi. O perioada nu am mai avut probleme dar nu stiu cu ce medicament sa asociez stare de bine deoarece simultan am inceput cu Atacandul am inceput un tratament pentru ficat, colesterol mare cu niste pastile: catinofort 4/zi plus regim alimentar. Sunt si cu vreo 20 kg peste limita mea de greutate, iar analizele de sange au arata un sange ceva cam gros.
In rest pot sa va mai zic ca am 178 si 91 kg, un ALT 40, AST 40, GGT 83 ( cu specificatia ca val normala este de 8-78 U/L) restul analizelor sunt in limite normale. Colesterolul mi-a scazut de la 239 la 183.
2 comentarii
0
29-08-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Ar fi bine sa faceti un consult cardiologic si un ECO Doppler al vaselor membrului inferior; vi s-a recomandat si aspirina( Aspenter, Tromboass)?Cred ca ar fi utila;numai bine
0
10-08-2009, ora 08:44
ale89
Nu este medic/terapeut
ale89
buna ! si la mine s-au instalat dureri in zona gambelor de cateva luni bune si cu toate ca nu sunt supraponderala nu vad motivele unor dureri atat de mari, e ca si cum as purta bolovani.Cand ma pun in pat simt o senzatie de oboseala in tot corpul si din cauza durerii simt nevoia sa dorm mai tot timpul. nu mi s-au descoperit boli cronice in urma analizelor, de altfel acestea au iesit pozitive numai ca am o lipsa de calciu. ce as putea face ? as vrea sa urmez o cale naturista pentru ca nu sunt adepta medicamentelor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: