NOVYNETTE

18-07-2010
Cosc88
Nu este medic/terapeut
Cosc88
Buna ziua!
Eu iau novynette de 4 luni fara sa am vreo reactie adversa, luna trecuta am terminat cele 21 de zile si apoi am luat pauza aceea de 7 zile numai ca fara voie am facut-o de 8 zile drept pentru care am inceput urmatoarea luna de contraceptie in a 9 a zi fara sa am habar de aceasta situatie. Abia azi cand imi marcam zilele in calendar am realizat. Ideea este ca sunt in pauza aceea de 7 zile, a venit ciclul in ziua in care trebuia sa vina numai ca imi curge de culoare maronie si cu chisturi tot maro. In perioada acestei luni am inceput si un tratament cu 3 tipuri de antibiotice pentru o infectie de acum 2 ani, pe care le iau in decursul a 30 de zile, fiecare antibiotic cate 10 zile. Partenerul nu a terminat in mine niciodata in decursul aceste luni, si sunt f confuza, culoarea se datoreaza faptului ca se curata infectia sau exista riscul unei sarcini desi nu am nicio alta simptoma? Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra!
Multumesc anticipat!
2 comentarii
0
28-07-2010, ora 14:03
crystyna.cryss
Nu este medic/terapeut
crystyna.cryss
Buna antibioticele slabesc efectul anticonceptionalelor.chiar dak partenerul nu ejacuiaza in tine in timpul contactului sexual are o scurgere in care este sh sperma.deci chiar dak nu lasa in tine poti ramane insarcinata dak nu te protejezi.(asteapte 10 zile de la ultima menstruatie sh fa un test de sarcina.
0
28-07-2010, ora 22:08
Cosc88
Nu este medic/terapeut
Cosc88
Multumesc pentru raspuns! Am fost in final la ecograf si a iesit totul in regula...ideea este ca trebuie sa deschid ochii mai bine si sa nu mai omit nicio zi.este un lucru enorm de important...stiam ca antibioticul scade efectul dar ma gandeam ca poate tratamentul pe are il iau a avut efect si asupra culorii menstrei...inca o data multumesc, bafta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul