Neuropatie. Care ar putea fi cauza si ce tratament sa urmez?

07-09-2009
brokasig@gmail.com
Nu este medic/terapeut
brokasig@gmail.com
Buna ziua,
Am dureri pe ambele gambe ale picioarelor cu simptome de fierbinnteala a talpilor, am fost la medicul de familie si am fost diagnosticat cu neuropatie.Din analizele medicale nu rezulta ca am un diabet mare care sa justifice acest diagnostic. Care ar putea fi cauza si ce tratament sa urmez?
Va multumesc.
6 comentarii
0
07-09-2009, ora 14:59
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Daca urmati un tratament homeopat la un medic cu experienta aceste simptome vor disparea foarte usor, caci sunt cunoscute de peste 200 de ani si vindecabile, spre deosebire de medicina clasica.
Cauza poate fi foarte complexa dar nu este deloc importanta caci remediile homeopate sunt date dupa multitudinea de simptome pe care le ar epacientul si nu dupa cunoasterea cauzei.
Si ca orice om din ziua de azi sunt convins ca aveti mult mai multe simptome decat numai aceste talpi fierbiniti si dureri in gambe.
0
07-09-2009, ora 16:41
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
trebuie clar mai multe analize. nu poate să vă spună aşa dintr-o dată un diagnostic, fără să vă găsească şi o cauză. duceţi vă la un neurolog întâi
0
07-09-2009, ora 17:41
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Probabil suferiti de o forma moderata de polineuropatie senzitiva. Consultati un medic homeopat/api-fitoterapeut pt un tratament neconventional (naturist) si daca puteti, luati si un supliment alimentar cu vitamine din complexul B (vitamina B1, vitamina B6 si vitamina B12 - cel putin acestea 3)...


Insanatosire grabnica;)


In speranta ca v-am putut fi de folos, cu placere si deferenta,
Mister NICK;)
0
07-09-2009, ora 23:49
Dr. Enescu Dumitru Marius
Ortopedie si traumatologie, Constanta
Dr. Enescu Dumitru Marius
Stimate Domn,
Totul este vindecabil de sute de ani, nu de 200, cum afirma persoane nestiutoare, deoarece medicina are precepte care se regasesc in dovezi vechi de 2oo ooo de ani. Este foarte important sa stim totusi daca aveti diabet sau nu; nu stiu ce inseamna un" diabet mare" pentru Dvs. insa orice crestere aglicemiei justifica simptome de tip polineuropatic. Un diabet ar putea sa provoace si infectii periferice la nivelul picioarelor, care sa produca inflamatie locala si senzatiile pe care le descrieti. Sfatul meu este sa efectuati analize de sange si urina (mai ales glicemie si glicozurie); de asemenea trebuie sa beneficiati de consult din partea unui diabetolog (specialist in boli de nutritie si metabolism), unui chirurg si a unui neurolog.
Va stam la dispozitie cu indrumeri pertinente
Cu stima
SL Dr. Marius Enescu
Medic Primar Ortopedie Traumatologie
Medic Sef Sectie Ortopedie SCJU Constanta
Doctor in Stiinte Medicale
Coordonator Centru Pilot O-HBO
0
08-09-2009, ora 18:40
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Inseamna ca doctorii de azi au uitat ce stiau doctorii de acum cateva sute de ani caci pacientul de mai sus TOCMAI DE LA DOCTOR VINE ! :-) :-)
Pacientul nu a primit DECAT UN NUME nou pt. boala pe care stia deja ca o are... si analizele spun deja ca nu are diabet. Dar daca nu exista nici macar incredere in colegi si in analizele deja facute atunci nu mai trebuie adaugat nimic. Asta deja spune totul.
0
08-09-2009, ora 23:47
Dr. Enescu Dumitru Marius
Ortopedie si traumatologie, Constanta
Dr. Enescu Dumitru Marius
Pentru Scarbrain
Cu Algocalmin ai incercat?

.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.