NEOPLASM COLON SIGMOID T3N2aM1

31-05-2012
me moody
Nu este medic/terapeut
me moody
Va rog daca puteti sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu urmatorul diagnostic.Este vorba despre tatal meu in varsta de 53 de ani cu urmatorul diagnostic NEOPLASM COLON SIGMOID T3N2aM1, ficat cu dimensiuni crescute (diametrul antero -posterior al lobului drept -177mm, al lobului stang -92mm), prezinta la nivelul tuturor segmentelor multipli noduli solizi, hipodensi nativ, cu priza neomogena a substantei de contrast, predominant periferic, cu dimensiuni variabile intre 5 si 16 mm, chist simplu hepatic, cu diametru de 20 mm situat la nivelul segmentului VIII.
Va rog sa imi explicati cat este de grav, precizez ca a fost operat pe data de 29 mai 2012, la IASI, pentru NEOPLASM COLON SIGMOID si a ramas sa mergem la un oncolog pentru a ne ocupa si de ficat.Ce sanse are de vindecare, daca putem rbi de as ceva in acest caz si ce imi recomandati sa facem??DETIN DOCUMNETE DE LA COLONOSCOPIE( BIOPSIE) SI DE LA TOMOGRAF.
DIAGNOSTIC HISTOPATOLOGIC:
ADENOCARCINOM DE COLON, BINE DIFERENTIAT, INFILTRATIV, CU STROMA DESMOPLAZICA.
Ce fel poate sa evolueze boala??ne putem astepta la orice??cat de grea este aceast diagnostic???sa mergem la bucuresti???
Va multumesc anticipat!!Sanatate tuturor!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul