Actul sexual in sine dureaza 2-3 minute

24-01-2009
anonim111
Nu este medic/terapeut
anonim111
Buna! Am 20 de ani si am o serie de probleme sexuale. Mi-am inceput viata sexuala in urma cu aproximativ 2 ani insa am avut o partenera pt cateva luni dupa care n-am mai fost activ sexual pana in urma cu ceva vreme. Atunci n-am dat prea mare importanta problemei insa pe partenera actuala o iubesc ca pe ochii din cap asa ca de aceasta data "hiba" ma mananca tot mai tare pe zi ce trece.
Asadar: cand am fost mic am suferit o operatie de fimoza care m-a marcat extrem de tare. Operatia a fost reusita dar penisul meu a ramas cu preputul neretractabil dar si cu o serie de cicatrici extrem de urate. De asemenea mentionez ca organul meu masoara in jur 14, 5 - 15 cm in erectie. Acum ca am mentionat astea, trec si la problema pe ordinea de zi: ma excit destul de usor, chiar si de la un simplu sarut organul se intareste. Asta atata timp cat e in pantaloni. Imediat ce l-am scos afara se pune la culcare si pana la a ajunge sa pun prezervativ si sa incep penetrarea e un adevarat chin. De fiecare data sunt nevoit sa o rog pe partenera sa se joace cu ea, de multe ori dupa ce pun prezervativul moare iar...si tot asa. Trebuie sa mai spun si ca aproape de fiecare data organul meu lasa in chiloti ceea ce eu cred ca e picatura placerii si care ma pune intr-o situatie penibila. Actul sexual in sine dureaza 2-3 minute. Asadar, am muulte probleme. As merge la un specialist dar imi vine destul de greu sa discut problemele astea fata in fata. M-am gandit sa caut ajutor aici, poate am noroc. Va rog mult, imi iubesc foarte mult iubita si vreau sa fiu barbatul care o face fericita din toate punctele de vedere. Multumesc anticipat !
2 comentarii
0
24-01-2009, ora 02:34
anonim111
Nu este medic/terapeut
anonim111
Inca ceva : daca nu pot fi ajutat cu sfaturi, macar cu sfaturi in privinta tipului de medic la care sa merg. Am impresia ca e si psihica problema si n-as vrea sa fiu nevoit sa le povestesc la jumate medicii din oras problemele mele pana sa ajung la cel care trebuie.
De asemenea daca puteti sa imi recomandati ceva gen chinesse brush sau alta inventie de genul...sunt deschis.
Inca odata va multumesc anticipat !
0
24-01-2009, ora 13:13
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
uff ai putea să mergi la urolog... nu e ruşine, ei văd tot felul de chestii. dar ca idee o poveste din viaţa cuiva apropiat, după o pauză sexuală de vreun an... bărbatul avea probleme de erecţie, ejaculare, nu putea duce la capăt un act sexual, dar în timp s-a remediat această problemă cu "antrenament" ca să zic aşa. dar du-te cu curaj la doctor...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Alternative la Viagra - pentru problemele de erecție
  • Exerciții pentru disfuncția erectilă
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •