Mononucleoza

08-03-2011
TudorAndrei14
Nu este medic/terapeut
TudorAndrei14
Buna ziua,

Am avut o raceala care s-a manifestat prin dureri in gat si care mi-a trecut complet dupa 3 zile de antibiotic Zinat, si alte 3 de Klacid. Cand am inceput tratamentul, medicul a mentionat si posibilitatea de a avea mononucleoza. Mentionez ca nu am ganglionii umflati, nu am facut febra si nu am avut stare de oboseala sau celelalte simptome ale mononucleozei.
Totusi, am avut urmatoarele analize care nu au iesit bine:trombocite 127, neutrofil 26, limfocit 63, aspartataminotransferaza 50 (foarte usor depasit, se recomanda sa fie 50). Toate celelalte analize:leucocite, Hb, VEM, HEM, monocit, eozinofil, bazofil, IgA, IgG, IgM, VSH, fibrinogen au iesit in limitele normale. Documentandu-ma pe internet, am observat anumite analize ar sugera mononucleoza. Doctorul mi-a spus ca este foarte putin probabil, din moment ce mi-am revenit complet si ma simt bine. Totusi, am facut si analizele pentru virusul Epstein Barr.

Va rog sa-mi spuneti daca este posibil sa am mononucleoza sau ma panichez degeaba.

Va multumesc,
Andrei
1 comentarii
0
28-11-2014, ora 19:21
Proca Andrei2000
Nu este medic/terapeut
Proca Andrei2000
Salut. In 2011 ai avut o problema prin care tu spuneai ca ai avut o raceala si e suspecta mononucleoza. Te rog sa imi spui cum ai rezolvat aceasta problema pana la urma. Aveai sau nu mononucleoza? Multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.