Molluscum Contagiosum

26-12-2014
Mark24
Nu este medic/terapeut
Mark24
Buna ziua, am aceasta iritatie pe piele in zona genitala care persista de 2-3 saptamani. Parerea mea este ca acestea sunt reprezentate de Molluscum Contagiosum dar as dori si alte pareri inainte sa merg la un medic. Multumesc anticipat. Mai jos sunt atasate poze ale iritatiei.

http://i59.tinypic.com/34xj89l.jpg
http://i57.tinypic.com/24vik51.jpg
http://i57.tinypic.com/2d8q82g.jpg
http://i59.tinypic.com/ixwhe1.jpg
2 comentarii
0
10-01-2015, ora 00:16
Popa Alexandru
Nu este medic/terapeut
Popa Alexandru
Buna Seara ! Da este Molluscum Contagiosum ! Va recomand o crioterapie cat mai rapida ! Pana atunci folositi niste acid salicilic ! O seara placuta !
0
19-08-2015, ora 03:10
Mark24
Nu este medic/terapeut
Mark24
Am revenit pentru a va spune cum am scapat de Molluscum. A durat 7 luni pana am scapat de el. Am mers de doua ori la un dermatolog pentru un chiuretaj, care e ca o razuire a bubitelor, dupa care, folosind un ac, scoteam fiecare pata care credeam ca e de molluscum(oricat era de mica, chiar daca nu era molluscum, doar ca sa fiu sigur). Atentie! nu o intepam doar, ci razuiam bubita pana cand iesea o chestie alba din ea(si mult sange). Dupa ce razuiti trebuie neaparat sa dati cu mult betadine timp de 3 zile(cititi prospectul la betadine inainte). Eu ma dadeam cu betadine dimineata si seara si ma razuiam cam o data la o saptamana.
intre timp nu m-am luat cu lama niciodata, doar tuns. Iar la final cand nu mai eram sigur daca e molluscum sau doar imaginatia mea, m-am luat cu lama si am dat cu mult betadine timp de 3 zile. Acum mi-am revenit la viata sexuala normala si totul e bine.
Tot odata e bine sa aveti si un program sanatos. Adica 8 ore de somn pe noapte si 3 mese pe zi, fara multe dulciuri, alcool etc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Molluscum contagiosum

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: