Molari de minte inclusi.

23-09-2010
yoz181
Nu este medic/terapeut
yoz181
Buna ziua ! va rog sa ma ajutati. molarii de minte de jos ( stanga si dreapta) nu mai pot iesii deoarece nu au crescut cum trebuie si imping in celelalte masele ( pe radiografie se vad crescuti cam la 45 de garade).
am fost la 3 medici dintre care 2 mi-au spus ca trebuie sa le scot neaparat.
La facultatea de stomatologie credeti ca ar fi indicat sa merg? pot sa le scot pe ambele deodata? se poate face anestezie totala?

va multumesc anticipat.
o zi buna!
1 comentarii
0
29-09-2010, ora 23:09
Dr. Aron Andrei
Stomatologie, Pitesti
Dr. Aron Andrei
Trebuie sa scoti maselele de minte, daca sunt intr-o pozitie incorecta, pt ca iti vor afecta si local si general dentitia, nu se scot amandoua o data, pt ca nu este indicat, dar mergi si scoate-le pe rand, ca nu o sa fie nici o problema, la facultatea de stomatologie studentii sunt supravegheati deobicei, dar cel mai indicat in cazul d-voastra sa mergeti totusi la un medic stomatolog.Va doresc sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul