Molar tratat, dar am dureri

23-03-2009
kirta
Nu este medic/terapeut
kirta
Acum 4 ani mi s-a tratat un molar de pe maxilar, in final am ramas cu radacina pe care s-a fixat o masea de portelan cu pivot. Problema este ca de atunci am dureri destul de des (mai ales la efort fizic), ma doare in ureche si ganglionul de la gat care este mai inflamat (simt o durere care pulseaza) si daca "ciocanesc" maseaua. Molarul a fost tratat de TREI medici (pe rand, nu toti odata, in decursul a cativa ani), s-au facut radiografii, obturatii, scos nervii etc. De ce ma mai doare? Unde gasesc un medic bun care sa rezolve problema intr-adevar? Va multumesc.
1 comentarii
0
25-03-2009, ora 14:13
Dr. Olga Guzun
Stomatologie, Pitesti, Bucuresti
Dr. Olga Guzun
poti sa faci o poza la ultima radiografie facuta la dintele cu problema.iei radiografia o lipesti de geam intr-o zi cu soare si-i faci o poza si o postezi aici.cu ocazia asta vedem exact care este dintele si care este problema lui. dupa ce ne povestesti tu s-ar parea ca ar fi o problema pe canale (un tratament endo nu atat de cinstit pe cat ar trebui) dar nu vreau sa trag o concluzie pina cand nu vad radiografia.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul