Mirzaten Si Rivotril - Rog un doctor si Mr Nick sa-si dea cu parerea.

19-12-2013
CristianCristian12
Nu este medic/terapeut
CristianCristian12
Beau :
Rivotril 0.5mg : 1-1-2
Mirzaten 30mg :0-0-1

Pentru ca:
Am fost bolnav de helicobacter, m-am speriat, dupa helicobacter lamblii, m-am speriat, orice cacat aveam m-a gandeam ca cine stie ce o fi,

Intr-o seara am dormit cu iubita pe bratul meu, m-am trezit cu mana respectiva amortita, m-am speriat. 2 zile o simteam amortita (desi nu cred ca era amortita), Am inceput sa ma trezesc la 5 dimineata, daca incercam sa adorm inapoi intram in starea aceea de amorteala (pt somn) dar creierul meu era treaz, (lucid dreaming)

Dupa 4 zile de nesomn m-am dus la psihiatrie am tinut mortis sa ma internez ( in cazul in care ma simt cumva sa fie cineva acolo) culmea e ca: acolo nu mai aveam nicipe dracu, eram doar intr-o stare de somnolenta de la medicamente.

Acum m-am externat : sunt sigur ca o sa dorm bine si ca o sa imi fie bine dar, : starea de somnolenta exista, vedere intunecata. Nu ma deranjeaza, pot dormi si ma simt perfect,

Ceea ce ma intereseaza : cum fac sa nu mai beau medicamentele astea, (adica sunt constient ca trebuie sa-mi refac nervii si organismul) dar, 'WTF' vreau sa fiu ca nou,
Intrebarile mele sunt:
Voi fi ca nou vreodata ?
E ceva interzis sa fac in timpul tratamentului ( deoarece mie imi place sa ma joc la PC cel putin 6 ore as sta)?
Cand 'ma fac bine' (cand nu v-a mai trebui sa beau medicamente) ?
Sunt 'nebun' 'incapabil psihic ?
Daca nu atunci ce am ?

Exista ceva reactii adverse de la medicamentele astea ? adica :' daca intrerup, ma iau dracii si socotelile ?' stiti voi la ce ma refer.

ce e cel mai bine sa fac ? Am inteles ceva de 'sevraj' daca intrerup brusc,
3 comentarii
0
19-12-2013, ora 13:10
calogeropoulis aristia
Nu este medic/terapeut
calogeropoulis aristia
Contraindicatie exista in primul rand la alcool. Nu trebuie sa bei nimic alcoolic in timpul tratamentului.
Desi nu sunt medic si sunt si eu o persoana bolnava psihic, pot sa iti spun ca te vei face bine. Si eu sunt ca si vindecata

Sanatate multa!
0
19-12-2013, ora 21:30
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ CristianCristian12

In principiu, cred ca te vei vindeca. Nu ai tablou de anxietate obisnuita. Cred ca mai degraba au fost niste stari de moment.
Medicatia o iei cat considera medicul psihiatru care te vede.

De verificat prospectul la Rivotril sa vezi cat se ia maxim, ca sa incepi sa reduci.

Starea de somnolenta este de la tratament. Iti vei reveni dupa ce vei renunta la el.

Cred ca vrei sa fii ca nou, dar iata ca s-a demonstrat ca exista o usoara labilitate emotionala. Dupa ce scapi de tratament, daca ti se mai intampla, treci pe la plafar. Verifica daca nu iti ajung niste naturiste pentru anxietate. Desi dozele care ti s-au dat sunt destul de marisoare. Cred ca ai avut mai mult de cat ai zis. Ti s-a dat mult Rivotril. Asta da si dependenta, daca nu e luat cum trebuie, si poate crea si depresie.

Pe Forumul acesta medical se vorbeste frumos. :)

In locul tau as mai reduce alea 6 ore pe PC. O doctorita mi-a recomandat numai o ora.

Te faci bine cand va considera Dumnezeu. Dar nu prea inteleg intrebarea. Acum iei medicamentele si inca nu ti-au trecut 100 % simptomele ?

Nebun/nebuna este considerata doar persoana aflata in episod psihotic (aude voci, vede persoane imaginare, delireaza etc). Deci nu este cazul tau.

Ai un puseu de anxietate. Asa se cheama afectiunea ta. Ma mir ca doctorii nu ti-au spus.

Efectele adverse apar in general doar pe perioada tratamentului. Somnolenta e unul dintre ele.

Nu intrerupi brusc.

Tratamentul pentru anxietate se ia minim 6 luni. Tu scrii doua vorbe, trei cuvinte, ca pt astea iei acest tratament. Dar repet, eu cred ca e ceva mai mult. Prea mult Rivotril ti-au dat.

Nota bebe: Tratamentele pentru afectiuni psihice niciodata nu se reduc brusc. Se injumatatesc o luna, sa zicem, apoi iar se injumatatesc, alta luna, si numai daca te simti bine renunti la ele.

* doctori psihiatri nu avem pe Forum
0
19-12-2013, ora 22:14
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Craciun fericit!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul