Miros urat si o secretie alba pe penis

10-06-2014
cccccccc
Nu este medic/terapeut
cccccccc
Buna
In urma cu un an si jumatate, am facut o infectie urinara si dupa tratamentul cu antibiotic a inceput sa imi apara o secretie transparenta, branzoasa pe penis si insotita de un miros urat.Desi ma spal des, la cateva ore de la dus revine si mirosul si secretia.
In toata perioada asta senzatia de arsura la urinat a ramas.In vara mi-am facut analize de urina de teama ca am facut din nou infectie urinara, culmea e ca aveam.
In timpul tratamentului si secretia si mirosul au disparut, dar la cateva zile dupa ce am terminat tratamentul au revenit.In iarna am urmat tratament pentru o viroza tot cu antibiotic si la fel ca si in vara au disparut, dar tot revienea si secretia si mirosul, secretie e insotita de o mancarime in varf.
Acum 2 luni am fost la urolog pentru infectia urinara si pentru nisp la rinichi si i-am spus de aceste simtome.A spus ca e uretrita, am facut analize de sanga si urina care au iesit bune. Pentru uretrita mi-a dat triderm unguent, pe care nu l-am gasit in farmacie si mi-au dat in schimb nidoflor.
Am urmat tratamentul 2 saptamani dar dupa cateva zile a reaparut, degeaba am continuat tratamentul ca nu isi mai facea efectul ca la inceput.
Ce pot avea?
Precizez ca nu am intretinut relatii sexuale de nici un fel.
1 comentarii
0
17-06-2014, ora 08:50
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
Parerea mea este sa repeti urocultura. In acest timp cauta sa gasesti Triderm.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreții / scurgeri genitale la bărbați - cauze, diagnostic, tratament
  •