Miros penis si iritatie mai sus de penis

20-10-2011
moisoiu
Nu este medic/terapeut
moisoiu
Salut,
Am avut sex neprotejat acuam 3 saptamani, iar de 1 saptamana incepea sa apara ceva alb (imi scapa denumirea) si un miros urat mirositor iar cand penisul era in erectie si decalotam simteam ca se rupe pielea la baza, m-am documentat pe internet si am vazut ca remediul cel mai indicat a fost ketoconazol 200 mg si crema ketoconazol. Am urmat tratamentul o perioada de timp, timp in care a inceput sa dispara cat de cat mirosul, dar nu de tot, in schimb de substanta alba am scapat. Dar in ultima vreme am facut o iritatie oridibila, nu pe penis, ce de la buric in jos, si nu stiu din ce cauza ar putea fi.

As dori sa stiu daca tratamentul care l-am luat e bun (deoarece farmacista s-a uitat un pic ciudat la mine cand am cerut) iar din ce cauza ar fi problema cu iritatia.

Multumesc
3 comentarii
0
20-10-2011, ora 19:09
Dr. Adelina Batog
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Adelina Batog
Buna ziua,
Probabil ca mirosul neplacut si depozitul albicios sunt pentru ca ati facut balanita candidozica. Tratamentul pe care l-ati aplicat ar fi trebuit sa va ajute. Poate ca nu ar fi rau sa incercati Pimafucin crema de 2 ori pe zi si sa evitati contactele sexuale pana cand nu va rezolvati problema. De asemenea partenera sexuala ar trebui sa-si faca o lama la ginecologie si, daca are vreo problema sa o trateze.
In ceea ce priveste iritatia de pe abdomen nu va pot oferi sfaturi pentru ca nu am date suficiente. Un consult la dermatolog ar fi de bun augur.
Numai bine,
0
21-10-2011, ora 22:51
moisoiu
Nu este medic/terapeut
moisoiu
Iritatia nu e la abdomen, e jos de abdomen, deasupra penisului, si imi da niste mancarimi de ma abtin cu foarte mare dificultate, iritatia mi-a aparut de vreo 4-5 zile de cand iau tratamentul cu ketnocozanol, ce imi recomandati sa tratez acea iritatie sau mancarime, cat despre depozitul albicios a disparut, dar mirosul mai este, dar nu se mai simnte foarte tare.

Va multumesc.
0
24-10-2011, ora 08:03
Dr. Adelina Batog
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Adelina Batog
Buna ziua,
Probabil este o manifestare alergica.
Daca nu vreti sa mergeti la un dermatolog sa va vada puteti incerca sa luati un antihistaminic pe gura iar local sa utilizati o crema ce contine corticoid.
Numai bine,
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •