Mibazonul, benefic sau nu?!

461 comentarii 1 2 345 ..... 15 16 Înainte ›
7
02-04-2011, ora 18:34
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Stimată dră/dnă Nycolle_mn, reţeta prezentată de dv. este foarte bună, însă NU poate fi folosită decât cu aviz medical, din cauza Medrolului şi a Ultralanului. Ceaiul de muşeţel şi oul cu apă pot fi folosite chiar şi fără aviz, dar cu moderaţie şi prudenţă, numai în anumite cazuri.
Mă bucur că v-aţi făcut bine! Evitaţi cabinetele de cosmetică, pentru că majoritatea sunt un vector de transmisie microbiologică a unor agenţi patogeni şi nu numai, trasmisie în urma căreia se produc sau se pot produce boli destul de grave.
_

Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune,
Nick
7
02-04-2011, ora 18:44
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Stimată dnă Dennissse, prietenul dv. poate folosi Mibazon. Teoretic produsul poate avea efecte negative, desigur; practic, la fel. Acum, eu chiar nu ştiu dacă prietenul dv. va beneficia sau nu de pe urma aplicaţiilor locale cu Mibazon. Sfătuiţi-l să îşi aplice doar o cantitate mică de unguent, doar pe o porţiune mică de piele (o porţiune care să includă şi cel puţin un coş), de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara, după spălarea feţei, timp de 4-7 zile consecutiv. Dacă va observa apariţia unui efect advers - usturime, roşeaţă, mâncărime, exfoliere, apariţia de noi coşuri etc. - să nu mai folosească unguentul, iar dacă nu va observa, are undă verde să-l folosească.
Noi, bărbaţii, într-adevăr, avem un altfel de ten faţă de femei, cel puţin majoritatea dintre noi.
_

Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune,
Nick
0
02-04-2011, ora 19:54
mariaanna87
Nu este medic/terapeut
mariaanna87
salut, ma poate ajuta si pe mine cineva in legatura cu cosurile.am urmat mai multe tratamente si nu au avut efect doar pt moment, am dat cu zinerit, retin a, brevoxil, skineron, baneocin, mai multe si din pacate nimic nu mau avantajat, am urmat si o cura de detoxifiere si cam degeaba, am o pb cu cosurile inca din adolescenta, acum am 24 de ani, am fost si la dermatolog si cam degeaba, problema mea nu este chiar asa de grava, nu am o acnee f grava, am perioade in care apare multe, si mai ales in perioada menstruala, si am perioade in care imi trec dar nu destul de vizibil, cum ar fi o acnee rebela/vulgara. imi apar asa un pic rosii, apoi se fac albe sau galbene cand se coc, si pocnesc f usor daca te le ating, dar eu nu ma pot abine sa nu le las in pace, desi stiu ca nu este bine. datorita sebumului din corp, imi apar si pe cap, si mam gandit ca poate fi si pe sistem nervos. am auzit de mibazon, ca ar fi bun, desi este un medicament veterinar. am si niste cosuri negre, pe nas, sunt foare inestetice si dau senzatia de fata murdara. as vrea sa stiu daca fol mibazon or sa imi treaca definitiv si nu o sa mai recidiveze niciodata.
0
04-04-2011, ora 10:50
mariaanna87
Nu este medic/terapeut
mariaanna87
buna ziua, sunt mariaanna87, am postat un comentariu mai sus in legatura cu medicamentul mibazon, as vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns la comentariul meu, va multumesc.
7
04-04-2011, ora 12:16
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Stimată dră/dnă Mariaanna87, coşurile care vă apar în perioada menstruală se datorează dezechilibrului dintre estrogen şi progesteron, dezechilibru care permite producerea unui exces de estrogen, printre altele. În acest sens, cu permisiunea medicului dv. curant, ar fi indicat să vă administraţi un preparat fitoterapic cum este Donavital, pentru a vă armoniza sistemul hormonal.
_
Donavital este un produs fitoterapic destinat tratamentului tulburărilor de natură hormonală a femeii. Conţine extract de Vitex agnus castus, extract gemoterapic de zmeur - Rubus idaeus MG=D1, extract din fructe de Rubus idaeus. Acţiunile terapeutice ale celor două plante sunt cunoscute din antichitate, astăzi numeroase studii clinice certificând beneficiile lor în tratarea patologiei genitale la femeie.
Donavital acţionează în sensul echilibrării axului hipotalamo-hipofizo- ovarian, ca remediu corector al tulburărilor hormonale feminine. Reglează secreţia ovariană, reglează ciclul menstrual, favorizează fertilitatea, reduce simptomele sindromului premenstrual.
Donavital este recomandat femeilor care suferă de acnee cauzată de un exces de estrogeni (în special la pubertate şi după pubertate, până în jurul vârstei de 30-35 de ani şi nu numai).

Mod de administrare: Administrarea se face dimineaţa, 4 ml înainte de masă, în doză unică zilnică. Pentru consolidarea rezultatelor se recomandă o cură de 3-6 luni (un flacon de produs asigură cura pentru o lună de zile).
Mai multe detalii: ----------*
_

În altă ordine de idei, eu, personal, nu am de unde să ştiu dacă acneea dv. se va vindeca definitiv în urma folosirii Mibazonului, ca de altfel nici dacă va recidiva după o perioadă de timp mică, moderată, mare sau foarte mare.
Doar încercându-l veţi putea afla răspunsul la întrebarea dv.!
Există cel puţin 4 variante posibile, şi anume:
- Mibazonul vă poate trata acneea pentru totdeauna, ceea ce ar fi minunat;
- Mibazonul vă poate trata acneea doar pe moment, adică exact în interval de timp cât îl aplicaţi pe pielea afectată;
- Mibazonul vă poate doar ameliora acneea, scăzându-i gravitatea, atenuându-o;
- Mibazonul nu vă poate trata acneea, pentru că nu poate trata cauza care stă la baza producerii ei.

CONSULTAŢI medicul!
_

ATENÈšIE!
Recomandările/Sugestiile făcute sunt orientative, ele nereprezentând o prescripţie medicală! Pentru a primi o schemă terapeutică individualizată, în vederea ameliorării sau tratării condiţiei medicale de care suferiţi, vă rog să consultaţi medicul specialist.
NU folosiţi informaţiile prezentate în acest mesaj, în scopul diagnosticării, a tratării unor probleme de sănătate sau a înlocuirii medicaţiei prescrise de către personalul medical autorizat.
NU vă administraţi niciun medicament/supliment alimentar fără a primi acordul medicului dv. curant (Un medicament nu este un produs ca oricare altul; utilizarea lui în terapeutică, deşi benefică, nu este lipsită de pericol, fapt pentru care, înainte de a vă administra vreun medicament anume, aveţi nevoie de examinare medicală, de diagnosticare şi de prescripţie). Şi suplimentele alimentare vă pot dăuna, dacă le luaţi în mod neadecvat!
Administrarea din proprie iniţiativă, după ureche, vă poate expune la riscul major de a experimennta efecte adverse grave, uneori chiar mortale.

Mister Nick ;)
0
04-04-2011, ora 12:21
Blaga F
Nu este medic/terapeut
Blaga F
Salut Nik :D

As vrea sa imi dai un sfat in legatura cu sapunul care ar trebui sa il folosesc... ( am un ten sensibil ) in prezent folosesc un sapun cu sulf... dar as vrea sa aflu si parerea ta :X te rog :D
7
04-04-2011, ora 12:53
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!

Blaga F, săpunul cu sulf este extraordinar de bun pentru piele, însă numai până la un anumit punct. Dv. cred că aţi depăşit acel punct! În aceste condiţii, vă recomand unul dintre cele 2 săpunuri de mai jos. Vă rog să îl alegeţi pe cel considerat a fi adecvat pentru dv., în funcţie de considerentele proprii:

- Sebamed pH 5.5, săpun dermatologic pentru ten acneic
----------*
- Sebamed pH 5.5, săpun dermatologic
----------*
_
Vă puteţi cumpăra săpunul ales de la orice farmacie SensiBlu :)
_


Toate cele bune,
Nick

Post Scriptum - Puteţi să folosiţi în continuare săpunul cu sulf, însă doar dacă observaţi că uscarea pielii nu vă dăunează. Vă aduc la cunoştinţă, în cazul în care nu ştiaţi, că săpunul cu sulf Harrogate este cel mai eficient, atât ca şi mod de fabricare, cât şi ca şi mod de acţiune terapeutică, mai ales. Şi acest săpun poate fi cumpărat din reţeaua Sensiblu!
----------*

(*modificat de administrator)
0
04-04-2011, ora 17:46
Blaga F
Nu este medic/terapeut
Blaga F
Multumesc mult Nick !

Chiar am sa cumpar unul din acele sapunuri. Multumesc penru sfat, si ma bucur ca pot sa apelez la dumneavoastra ! Sa fiti binecuvantat !
0
04-04-2011, ora 22:51
dennissse
Nu este medic/terapeut
dennissse
Multumesc mult pentru raspuns. :D O seara buna.
0
05-04-2011, ora 11:40
aceea2004
Nu este medic/terapeut
aceea2004
V-am ascultat sfatul si am folosit pentru problemele sotului meu uleiul de oregano, recomandat putin mai sus in raspunsul dv. Rezultatele au fost vizibile imediat, dupa 2-3 zile de la inceperea tratamentului. Axila operata la spitalul din Ploiesti a inceput sa se inchida, iar cealalta s-a dezumflat. Am folosit de atunci deja 2 sticulute cu ulei si tocmai am comandat-o pe cea de-a treia. Problema este ca acum o saptamana, din nou axila dreapta s-a umflat, a devenit foarte dureroasa si infectia a avut atata putere incat a redeschis rana si a iesit. Imediat dupa asta, durererea a scazut. Oare, stafilococul auriu s-a obisnuit cu tratamentul si a revenit rezistent ? Ce sa mai facem, va rugam ?
0
05-04-2011, ora 15:17
mariaanna87
Nu este medic/terapeut
mariaanna87
buna ziua Nik, as vrea sa ma lamuresti si pe mine cu o problema, am cosurii, si puncte negre destul de vizibile si foarte deranjante, in zona te T, si zona fruntii, pe nas, si barbie, ce ma sfatuiesti sa fac sa scap de ele, pt ca am fost si la cometiciana si solutia a fost doar pentru moment dupa care au reaparut, si in plus am si tenul gras, si cel putin in zona de T, pe nas si barbie, arata de parca as fi mereu nespala, si cu un ten neingrijit. Ma spal de 2 ori pe zi, dimineata si seara, cu un demachiant, dar tot il am gras. Si mai vreau sa te intreb, dupa ce imi trece cate un cos, desi am destule ca sa zic asa, imi ramane locul acela rosu, si patat, ca si cum as avea un semn, si se vindeca destul de greu. iti multumesc, si daca ma poti ajuta cu un sfat...
0
06-04-2011, ora 12:37
mariaanna87
Nu este medic/terapeut
mariaanna87
buna, nik, te rog daca poti sa-mi dai niste sfaturi in legatura cu mesajul meu, cu tenul gras, mersi mult.
0
08-04-2011, ora 08:59
dacia67
Nu este medic/terapeut
dacia67
Frate nik, cred ca esti bunul samaritean, ajuti semenii aflati in suferinta fizica fara a parea obosit. Iti multumesc pentru asta. Am o problema mare cu acneea fiului meu de 18 ani, simt ca sunt la capat si nu stiu incotro sa o mai apuc. De 4 ani am incercat tot ce s-a putut dermatologi, tratamente, vaccin stafilococic, plante si produse naturiste cu nemiluita. Dupa antibiotice se obtine o vindecare temporara 1-2 saptamani, si revine in forta. La antibiograma a iesit Stafilococ epidermidis coagulazo-negativ. Psihic e la pamant acum are 5 zile in care nu a vorbit mai nimic, prietenul cel mai bun este fondul de ten care il ajuta sa se mai accepte cat de cat. Am incerca sistemul Clearogen, crezi ca ar functiona? De o saptama ia 2 gelule cu ulei de oregano pe zi iar stomacul a incetat sa il mai doara.
Cu deosebit respect, asteptam un ajutor
7
12-04-2011, ora 21:35
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Stimată dnă Aceea2004, uleiul respectiv de oregano sălbatic, strict cel pe care vi l-am sugerat, i l-aţi administrat soţului dv. numai topic, adică aplicându-l extern pe zona afectată, sau i l-aţi administrat şi intern (oral), pe gură?
Vă întreb pentru că infecţia soţului dv. necesită atât terapie externă, cât şi internă, mai ales.
Ar fi indicat ca soţul dv. să îşi administreze uleiul şi intern, pentru a lupta cu infecţia şi din interior (5 picături de ulei, de 3-5 ori pe zi. Picăturile se dizolvă în puţină apă, sau se amestecă într-o linguriţă cu puţină miere sau suc. Amestecul rezultat se ţine scurt timp în gură, 5-10-15 secunde, după care se înghite. Imediat după înghiţire, se respiră adânc pe gură de câteva ori pentru a inspira vaporii de Oregano). Vorbiţi, vă rog, cu medicul curant al soţului dv., pentru a primi aviz de administrare internă.
Oricum, uleiul de oregano îl ajută foarte mult, după cum aţi putut observa, ceea ce mă bucură foarte mult.
_
În altă ordine de idei, stafilococul auriu este recunoscut pe plan mondial datorită versatilităţii sale incredibile. Se poate ca el să fii devenit rezistent, sau mai bine zis insensibil la acţiunea antibacteriană a substanţei active din uleiul de oregano sălbatic, dar NU cred. Există o formă de stafilococ auriu care dezvoltă rezistenţă, da, recunosc, SARM (STAPHYLOCOCUS AUREUS REZISTENT LA METICILINĂ), dar nu la carvacrol, ci la meticilină.
_
Dacă aş fi în locul soţului dv. aş face în felul următor: Aş combina uleiul de oregano sălbatic cu Argintul coloidal DrJuice 20 ppm, atât intern cât şi extern, pentru a beneficia de un efect antibacterian redutabil.
_
Administrarea celor două produse este relativă simplă.
Administrarea externă: Întâi se pulverizează argintul coloidal pe zona afectată, cu ajutorul spray-ului pus la dispoziţie, iar după 30 de minute se aplică uleiul de oregano sălbatic.
Administrarea internă: Argintul coloidal se administrează primul, în funcţie de greutatea corporală (Doza zilnică recomandată (DZR) a fost stabilită de către EPA (Environmental Protection Agency, U.S.A.), a cărei unitate de masură a fost numită doză de referinţă, adică DR. DR=5x10-3 mg/kg/zi, ceea ce înseamnă că doza zilnică recomandată este egală cu gretutatea corpului în kilograme înmulţită cu 0, 005 mg.) - accesaţi site-ul pe care vi-l voi posta în rândurile de mai jos; acolo veţi găsi doza recomandată în funcţie de greutate (o veţi putea găsi şi în prospectul produsului!).
După administrarea argintului coloidal, la 30 de minute, se administrează şi uleiul de oregano, aşa cum v-am scris în rândurile de mai sus.
_
Argintul coloidal natural este cel mai puternic agent antibacterian, antiviral şi antifungic cunoscut de către ştiinţa din zilele noastre, el putând în doar câteva minute, in vivo şi in vitro, să distrugă peste 650 de germeni patogeni, pe când cel mai puternic antibiotic sintetic nu reuşeşte să distrugă decât maxim 10 agenţi patogeni.
Hipocrate, , , părintele medicinii"™"™, considera argintul deosebit de benefic în tratarea rănilor deschise, problemelor de inimă, dar aprecia şi calităţile sale de purificare a sângelui şi de dezinfectant general. Lucrările medicale ale vremii cuprindeau deja descrieri ample ale argintului. Mai târziu a fost descoperită utilitatea sa în tratarea holerei, epilepsiei şi sifilisului. Napoleon şi chiar Alexandru cel Mare apelau la argint pentru a purifica apele râurilor care în urma acestui procedeu deveneau potabile. Această practică a fost folosită până şi în primul şi în cel de-al doilea război mondial, strict până s-a reuşit sintetizarea penicilinei.
Argintul coloidal DrJuice este unul dintre cele mai sigure produse de acest gen de pe piaţă (şi eu l-am încercat!), el fiind produs în colaborare cu Institutul de Cercetări Nanotehnologice Bay din Miskolc, Ungaria, care realizează şi verificarea calităţii produsului (produsul are notificarea Ministerul Sănătăţii seria AC nr. 0386/11.06.2009, altfel nu vi l-aş fi sugerat niciodată!).
Foarte important! Stafiloccocul auriu nu poate dezvolta rezistenţă la argint coloidal.
_
Dacă soţul dv. nu este hipersensibil, intolerant sau alergic la metale, şi dacă nu suferă de vreo condiţie medicală care presupune acumularea necontrolată de metale în organism, poate utiliza argintul coloidal DrJuice, atât administrându-l intern, în mod oral, respectând indicaţiile din prospect, cât şi extern, prin pulverizarea apei cu argint coloidal pe zona afectată, utilizând spray-ul cu dozator pus la dispoziţie de producător.
----------*. Consultaţi-vă cu medicul curant al soţului dv. şi luaţi decizia considerată de cuviinţă!
_

Vă doresc însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire şi respect,
Nick

(*modificat de administrator)
7
12-04-2011, ora 22:00
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Stimată dnă Dacia67, vă mulţumesc pentru cuvintele frumoase.
Îndrăznesc să spun că sistemul Clearogen este unul dintre mult prea puţinele remedii care-l pot ajuta pe fiul dv. Vă recomand să îl cumpăraţi! (în rândurile de mai jos vă voi scrie tot ce consider că fiul dv. trebuie să ştie, însă mă voi adresa dv., nu lui, pentru că aşa îmi este mai uşor, deşi nu dv. suferiţi de acnee :) ).
_

Sistemul Clearogen trebuie folosit minim 60 de zile pentru a observa primele ameliorări, iar după observarea ameliorărilor, se va continua folosirea lui timp de minim 6 - 12 luni, pentru a trata regla activitatea glandelor sebacee, activitate perturbată de DHT-ul epidermic, şi pentru a desensibiliza pielea. Folosiţi sistemul de îngrijire conform prospectului aferent lui!
_

ATENŢIE!

La începutul tratamentului este recomandat să folosiţi cantităţi mici din cele 3 produse, pentru a favoriza adaptarea pielii la acţiunea biochimică a substanţelor active. Înainte de a folosi produsele, de asemenea, este indicat să vă testaţi pielea, pentru a vedea când de tolerantă este cu acţiunea acidului salicilic, peroxidului de benzoil şi a celorlalte substanţe active (Aplicaţi cele 3 produse, în ordinea recomandată în prospect, respectând indicaţiile, pe o porţiune de piele de pe faţă (pe nas, de pildă), timp de 3 zile la rând. Dacă nu va apărea o roşeaţă intensă, însoţită de o mâncărime puternică, veţi putea folosi sistemul dermatologic fără a întâmpina vreo reacţie de intoleranţă sau hipersensibilitate).
Evitaţi contactul cu ochii, buzele şi hainele! (contactul cu hainele, de pildă, poate produce discoloraţii, iar contactul cu buzele, din păcate, în majoritatea cazurilor, produce uscare şi descuamare).
_

În principiu, Clearogen se utilizează decât o singură dată pe zi, seara, în 3 paşi simpli:

1. Agentul de curăţare sub formă de spumă (Foaming Cleanser) - Se foloseşte pentru a elimina uşor impurităţile, excesul de sebum şi bacteriile care stau la baza producerii acneei. Se întinde spuma peste pielea udă. Spălarea feţei se va face prin masare uşoară, nici prea mult, dar nici prea puţin (în medie minim 30 de secunde, maxim 1 minut şi jumătate-2 minute). După spălare nu vă ştergeţi pe faţă cu absolut nimic, aşteptaţi ca faţa să se usuce fără a fi şearsă cu ceva anume.
2. După ce v-aţi spălat şi aţi aşteptat ca pielea să se usuce, puteţi să folosiţi Toner-ul (Clarifying Toner). Toner-ul echilibrează producţia de sebum, reduce iritaţiile/roşeaţa şi dimensiunea porilor. Se foloseşte prin intermediul unei dischete cosmetice de bumbac. Se pune o cantitate mică de toner pe dischetă şi se aplică pe întreaga faţă. Se lasă să se usuce timp de 5 minute!
3. După ce v-aţi aplicat şi toner-ul, puteţi să folosiţi ultimul produs din gama Clearogen - Loţiunea antiacneică (Acne lotion). Loţiunea conţine substanţe foarte complexe care combat acneea şi reduc inflamaţiile. Se utilizează după curăţarea şi tonifierea pielii. Loţiunea se aplică pe întreaga suprafaţă a feţei, prin masare uşoară.

Atenţie! Toate cele 3 produse se folosesc doar o dată pe zi (de preferat seara). A doua zi dimineaţă NU trebuie să vă spălaţi pe faţă, pentru că substanţele din Clearogen se eliberează în regim lent pe tot parcursul a 24 de ore (Clearogen este prevăzut cu sistem de eliberare retard). Pentru mai multe detalii ar fi indicat să vorbiţi cu d-nul dermatolog Alex Khadavi (prin e-mail - alex@clearogen.com (scrieţi-i în lb. engleză) sau sunându-l la numărul 1310-442-9700).
_

Pe tot parcursul folosirii sistemului Clearogen, este indicat să folosiţi o cremă cu acţiune hidratantă, antiinflamatoare şi antiiritantă, de genul celei din gama Deuteria Cosmetics (----------*
Dacă nu puteţi să o achiziţionaţi pe cea pe care o puteţi vizualiza accesând link-ul oferit, cel de mai sus, vă rog să vă cumpăraţi orice altă cremă pentru ten sensibil, mixt sau gras, cu tendinţa la a dezvolta leziuni acneice, dar fiţi foarte atentă să fie non-comedogenică, să nu aibă textură grasă, să fie hipoalergenică şi să conţină ingrediente cât mai naturale.
Crema trebuie aplicată pe ten, la minim 30 de minute de la folosirea ultimului produs din sistemul Clearogen, seara!

FOARTE IMPORTANT!

NU este indicat să folosiţi pudră sau fond de ten, pentru că inhibaţi cel puţin parţial respiraţia celulară a pielii, regenerarea superficială şi procesul de vindecare iniţiat de Clearogen.
Dacă, totuşi, nu puteţi sta fără machiajul specific de acoperire a imperfecţiunilor, din diverse motive personale, încercaţi să folosiţi produse minerale, dar uzaţi-le doar în cantităţi foarte mici, în mod ocazional.
_


Cam atât! Am scris ca un disperat alimentat la un curent electric de 3.80 V :))))), dar am considerat că aţi avea nevoie de informaţiile de mai sus. Sper că v-am putut ajuta!
Vă doresc toate cele bune şi însănătoşire grabnică fiului dv.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire şi respect,
Nick

(*modificat de administrator)
7
12-04-2011, ora 22:13
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Stimată dră/dnă Mariaanna87, în mesajul anterior destinat dv., v-am dat de înţeles ce ar trebui să faceţi pentru a vă trata acneea de care suferiţi. Poate nu l-aţi observat; verificaţi mai sus!
În principiu, aveţi la dispoziţie multe produse cu efect antiacneic, de la uleiul de oregano sălbatic, uleiul esenţial de Ti Tree (Malaleuca alternifolia) şi uleiul pur de Emu, până la Granex Kit I, sistemul Blue Cap, Skinoren şi Clearogen.
Puteţi folosi unul dintre ele, cu acordul unui medic dermatolog.
Puteţi consulta un medic homeopat. Un astfel de medic vă poate ajuta să vă trataţi acneea!
_
Vă doresc toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire şi respect,
Nick
0
14-04-2011, ora 14:09
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
Buna Nick!

Apelez si eu la tine pt un sfat, pt ca am vazut ca te pricepi, si eu chiar nu stiu ce sa ma fac si ce sa mai folosesc. Am si eu probleme cu acneea, dar nu sunt grave. De fapt, poate nici nu pot sa-i spun chiar acnee. De cativa ani ma chinui cu niste cosuri care apar sub piele, se inflameaza rau si dor. Deci nu sunt cosuri din acelea clasice de acnee care fac un punct galben cu puroi. Nu. Sunt niste punctepori care se incarca, se simt ca o mica ridicatura la atingere si apoi dupa un timp se inflameaza sub piele, se inrosesc rau si dor tare. Daca incerc sa umblu la ele nu am ce sa la fac, pt ca nu au cap de cele mai multe ori ca sa scot infectia de acolo, si nu fac decat sa le inflamez mai tare. Si nu apar multe. Apar unu doua, trec, apare iar altul. Si asa nu mai reusesc sa scap de ele. De aia zic ca nu e asa grav. Nu e fata incarcata de cosuri. Pielea inafara cosurilor arata foarte bine. Nu stiu cat de bine reusesc sa-ti explic, dar nu stiu cum altfel sa-ti spun. Sper ca reusesti sa iti faci o idee.
Am fost de multe ori la dermatolog. Am folosit o groaza de produse care nu au facut decat sa imi usuce pielea foarte tare. Pt ca tenul meu nu este gras, este mixt. Dar acum, in ultimul timp, folosind atatea produse pt acnee, care mai toate sunt pt ten gras, am reusit sa-mi zapacesc pielea de tot, si cred a ajuns sa fie mai grasa din cauza asta.
Dar totusi dimineata si seara dupa ce ma demachiez si ma spal pe fata, pielea e fffff uscata, ma strange si daca nu dau cu crema simt ca parca se crapa. Ma demachiez sa ma curat f bine, deci aici nu este problema. Cum spuneam pielea arata foarte curata. Si atunci nu inteleg de ce ma trezesc dimineata cu cate 1-2 cosuri de genul asta.
De 3 luni iau Diane 35, pt ca la eco mi-au aparut ovarele cu aspect micropolichistic. Mai multe chistulete pe ovarul drept, cam 10-12, dar mici, iar pe ovarul stang mai multi foliculi, vreo 6. Dar problemele cu cosurile nu s-au ameliorat, sunt aceleasi. Si asta ma face sa cred ca acneea mea nu are cauza hormonala. Pt ca nu mi-a trecut deloc. Nu au facut decat sa reduca secretia de sebum(piele nu se mai ingrasa deloc, nici macar in zona T, si parul la fel).Si stiu ca acum cand o sa renunt la ele probabil ca o sa inceapa sa se ingrase si tenul si parul, poate mult mai mult decat se intampla inainte.Tu ce crezi? Stiu ca tu recomanzi Donavital in astfel de cazuri, si o sa iau si eu de luna viitoare, cand termin cu Dianele. M-am hotarat sa nu le mai iau, pt ca vad ca nu ma ajuta in cazul acneei. Dar crezi ca Donavitalul ma va ajuta in problema chisturilor?
Sunt foarte dezorientata! :( Nu prea stiu ce sa mai fac! Nu mai inteleg cauza acneei, daca nu este hormonala. Atunci care sa fie? Am luat si vitamine (E, B6, A) date de dermatolog, cateva luni, si nimic. Nu stiu ce produse sa mai folosesc. Mi-am cam dereglat tenul. Am folosit in ultimul an Acne Syt de la Ivatherm, e bun dar nu ma ajuta f mult in problema cosurilor(aaaa... si Ivapur). Am renuntat la el si mi-am luat Spirulin de la Hofigal si Crema cu extract de melc de la Herbagen. Sa folosesc una dimineata si una seara. Crezi ca am facut bine? Crezi ca mi se potrivesc la tipul meu de ten si la problemele pe care spuneam ca le am? Crema cu spirulina parca e putin grasuta dar vad ca face bine pielii, parca arata bine. Nici nu mai stiu.ce sa mai zic! :)
Luna trecuta am facut si o cura de detoxifiere cu ceaiuri de la Fares- "Organism purificat" si "Curatarea sangelui". Nu mai mananc nimic dulce. Tot ce trebuie indulcit o fac cu miere. Incerc acum de cand a venit primavara sa mananc mai sanatos, si chiar o fac. Muuuulte legume si verdeturi, si fara carne, sau mai rar. Paine alba nu mananc de multi ani, tot ce este rafinat evit. Cu toate astea problemele pe fata tot apar :)
Astept un sfat si o parere din partea ta! Ca am mare nevoie!!
0
15-04-2011, ora 00:55
mikk88a
Nu este medic/terapeut
mikk88a
Sincera sa fiu laddy cam aceiasi problema o aveam si eu :) Aveam niste punctulete mici sub piele care practic nici nu se vedeau...apoi uneori in anumite zone ale fetei se inflamau la fel ca la tine :) erau dureroase, nu erau cosuri clasice, nu le puteam stoarce...apelam la un ac steril de la seringa de insulina ( ca e foarte subtire si mic). Intra aproape jumate acul in piele si auzeam un "poc" :) apoi invazie de puroi :) acele inflamatii ale tale dupa parerea mea sunt cosuri dar in profunzimea pielii :) nu stiu ce medic dermatolog ai consultat.dar dupa cate ai zis tu mai sus seamana foare tare cu ce aveam eu :) Pe mine m-a doagnosticat cu acnee nodulara. Practic pot sa zic ca eu am scapat de problema. Ar fi bine sa consulti un medic bun...nu stiu...recomandat de cineva :) macar sa ai un diagnostic concret :) Cat despre cremele care iti usuca pielea in exces nu am o parere buna deoarece au efect negativ. Folosind acele sapunuri si creme pielea are tendinta sa secrete si mai mult sebum :)
Eu am folosit Mibazon combinat cu lotiunea Lara ( nu-mi venea si nu imi vine nici acum sa cred ca un produs asa ieftin poate fi atat de bun). Si apropos...ai folosit o gramada de produse :)) detoxifiere...creme regenerante( cea de melc) si multe altele :) de ce nu incerci sa te axezi pe un anumit produs care consideri tu ca ti-a facut bine? adica cel la care ai vazut cat de cat rezultate? Bine sa nu uitam ca nici un tratament nu da rezultat in 3 zile :) Oricum iti doresc succes si iti recomand cu mare drag produsele de la Gerovital :) aa si lotiunea Lara aia ieftina si facuta de Farmec ;)
0
15-04-2011, ora 18:10
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
Buna mikk88a,

Multumesc pt raspunsul si sfaturile tale!
Am consultat mai multi dermatologi, dar nu m-a ajutat nici unul prea mult. Toti mi-au recomandat diverse creme, lotiuni, unguente, vitamine..Dar, intr-adevar, parca diagnosticul era acnee nodulara, desi nu sunt foarte foarte sigura, nu imi amintesc foarte bine.
Nu am ramas definitiv la nici un produs pt ca nici unul nu mi-a rezolvat problema. Si tot caut ceva care sa ma ajute. Desi sunt constienta ca pe langa ce folosesc la exterior trebuie sa ajut pielea si din interior, pt ca poate de acolo vine problema. Dar tocmai asta este, ca nu stiu ce imi cauzeaza acneea.
Mibazon am folosit si eu, dar ma ajuta doar atunci cand imi aparea un cos, sa il tratez si sa treaca mai repede. Dar nu m-a ajutat practic sa previn aparitia lor, adica sa nu mai imi apara cosuri. Cosuri imi apareau in continuare. Eu aplicam Mibazon doar pe cosurile respective, nu pe toata fata. Asa mi se pare normal.
De lotiunea Lara de care zici tu nu stiu, nu am auzit. Se gaseste in supermarket?
Produse de la Gerovital nu am folosit. Te referi la cremele acelea care au aparut acum? Cu floare de colt si fara conservanti?
Tot ce am folosit a fost pt mult mai mult de 3 zile, tocmai de aia mi-au si daunat unele. Si deja parca nu mai am incredere sa mai incerc iar alte creme.
Tu cu ce tratament ai scapat de aceasta acnee? Sau stii cumva ce a cauzat-o?
Iti multumesc mult pt mesaj si pt sfaturi!
Sper sa imi raspunda totusi si Nick!
0
17-04-2011, ora 02:41
mikk88a
Nu este medic/terapeut
mikk88a
Laddy in momentul in care am fost diagnosticata cu acnee nodula am primit si un tratament :) bineinteles exagerat de scump :) pe langa pastiel "Melleva 35" care am impresia ca inlocuiesc Diane 35 trebuia sa folosesc 2 creme si un gel de curatare care toate trei erau in jur de 500 de lei :) am renuntat normal la astea! O prietena mi-a recomandat Mibazon care m-a ajutat mult de tot pt ca aveam pe fata o gramada de noduli de aia...inflamati si durerosi :) Apoi altcineva mi-a comandat Lara (produs de Farmec si il gasesti in supermaket, e in jur de 5 lei si ceva) e super bun cel putin pe mine m-a ajutat.O sa folosesc mereu Lara. Nu ma spal pe fata cu sapun, ma spal doar cu apa, apoi cu un disc demachiant imi dau cu lotiune Lara. Inainte sa scap de acele inflamatii aplicam Lara apoi Mibazon. Acum insa aplic Lara si o crema de la gerovital"Antiimperfectiuni" asa se numeste :) e in jur de 15 lei, hidratanta si chiar benefica la tenul cu probleme. Mibazon aplicam doar seara si peste zi crema de la gerovital. SIncer mie mi-a facut bine. Desi am luat vreo 3 luni anticonceptionalele alea fara alte tratamente cosmetice nu am vazut nici un rezultat, apoi folosind astea am observat ca se amelioreaza ba chiar dispar. Eu sunt multumita...chiar daca inca nu sunt complect vindecata dar macar stiu ca am scapat si ca pun mana pe fata fara sa simt vreo galma. Sper sa-ti fie de folos la fel cum mi-a fost si mie. Si eu am incercat o gramada de produse scumpe si fara rezultat, nu ma asteptam sa ma ajute ceva ieftin si fara renume. Oricum mult succes si daca pot sa-ti fiu de folos te ajut cu cea mai mare placere.Pupici
0
17-04-2011, ora 02:45
mikk88a
Nu este medic/terapeut
mikk88a
aa am uitat sa-ti zic ca am luat Melleva 35, 6 luni...consulta un ginecolog ca parca ziceai ca ai si ceva probleme ginecologice si intreaba-l daca poti lua Melleva desi cred ca e una si aceiasi cu Diane 35.
0
22-04-2011, ora 16:50
biancap
Nu este medic/terapeut
biancap
pentru acneea juvenila este bun?imi ies niste cosuri asa mari..in piele:| si am si mici..tot in piele..daca incerc sa le storc, se umfla:( ajutati'ma va rog..
0
16-05-2011, ora 10:50
mariaanna87
Nu este medic/terapeut
mariaanna87
buna nik, as vrea sa te intreb daca pot lua donavital si fara sa merg sa consult un medic homeopat, astept parerea ta.
0
28-05-2011, ora 09:28
p.florin
Nu este medic/terapeut
p.florin
Buna ziua!
Si mie mi-a fost recomandat MIBAZON de catre cineva si am avut ceva retineri cand am vazut ca pe tub scria uz veterinar dar citind prospectul am vazut ca are numai antibiotic in compozitie, de o zi am inceput sal folosesc si eu, am o foliculita nemicrobiana, imi apare numai in sezonul de vara cand este foarte cald afara si transpir mai mult decat de obicei si din cauza hainelor, anul trecut am incercat tot felul de creme si unguente din farmacie cu alcool mentolat si nimic, unele rezultate leam avut cu BANEOCIN dar nu am fost multumit acum de vreo 5-6 zile au aparut din nou pe picioare, burta si si in zona feselor, in afara ca sant inestetice si ca uneori imi da o senzatie mancarime nu am nimic, sper ca o sa vad si eu ceva rezultate in curand.
Multa sanatate !
0
28-05-2011, ora 16:01
Helen112
Nu este medic/terapeut
Helen112
Buna ziua

Este recomandat si in cazul dermatitei atopice?

Multumesc
0
28-05-2011, ora 19:46
johnnyzzz
Nu este medic/terapeut
johnnyzzz
Salutare domnule Mr. Nick,

Ma numesc Robert si am 22 de ani. Ca si dumneavoastra, sunt un baiat cu credinta in Dumnezeu, insa, din pacate, de vreo 5 ani sufar de acnee. La inceput a fost o acnee simpla, apoi s-a cronicizat si a devenit o acnee vulgara de toata frumusetea.
Se manifesta prin aparitia unor bube destul de intinse, dureroase, care initial apar pe sub piele, si-n scurt timp ajung la suprafata, si-n cele din urma isi face aparitia si puroiul.
Aceasta acnee este prezenta atat pe fata (obraji, frunte, barbie, chiar si pe nas apare cateodata cate-un cos), pe spate, pe maini. Am un ten foarte gras, iar acneea predomina pe suprafata fetei, deci va dati seama in ce hal arat si cum ma simt!!!
Am folosit Retin A, Zineryt, Isotrexin, Doxiciclina... toate avand doar rezultate temporare (ameliorari doar pe durata folosirii lor).
Am facut chiar si o cura de detoxifiere cu Argila. Degeaba.
Pot sa spun ca-s un om relativ disperat. Nu stiu ce-as mai putea incerca. Roaccutane n-am de gand sa iau, fiind un produs periculos.
Ma intrebam dac-as putea sa folosesc Mibazon, si eventual daca-mi mai puteti recomanda ceva eficient. As avea totusi o rugamine : incercati, va rog mult, sa evitati recomandarile costisitoare, intrucat posibilitatile financiare proprii nu-mi permit procurarea de produse foarte costisitoare.
Va multumesc extrem de mult si Dumnezeu sa va binecuvinteze!

-

"Cheama-Ma in ziua necazului tau, Eu te voi izbavi, tu Ma vei preamari" psalmul 50:15
"Nicidecum nu te voi lasa, cu niciun chip nu te voi parasi" evrei 13:5
7
29-05-2011, ora 14:08
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!
Stimată dră/dnă Laddy, cu dv. am discutat în cadrul altui topic, acesta:
http://forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=106id_cat=29id_prod=47090anc=239867
Dacă mai aveţi vreo nelămurire, sau dacă mai doriţi vreun sfat, vă stau la dispoziţie, în limita timpului disponibil.
_

Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune,
Nick
7
29-05-2011, ora 14:17
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!
Stimată dră Biancap, dacă acneea juvenilă are o cauză hormonală, nu, Mibazonul nu este eficient decât într-o măsură foarte mică, aproape insesizabilă, însă dacă acneea are o cauză infecţioasă, Mibazonul este eficient într-o măsură foarte mare.
Acneea dv., în condiţiile în care se manifestă prin apariţia unor coşuri interne, de dimensiuni mari, dezvoltate în straturile profunde ale pielii, pare a fi ceva mai mult decât o simplă acnee juvenilă; pare a fi o acnee nodulară sau chistică polimorfă.
Consultaţi un medic dermatolog!
_

Însănătoşire grabnică!
7
29-05-2011, ora 14:25
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!
Stimată dră/dnă Mariaanna87, da, puteţi lua Donavital fără a consulta un medic, pentru că produsul este supliment nutritiv/alimentar administrabil şi fără prescripţie medicală, este un OTC, însă aveţi voie să-l luaţi doar dacă nu vă administraţi anticoncepţionale şi dăcă nu sunteţi însărcinată şi alăptaţi; şi, bineînţeles, aveţi voie să-l luaţi doar respectând modul de administrare specificat în prospectul însoţitor.
_

Însănătoşire grabnică!
7
29-05-2011, ora 14:39
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!
Stimate dle p.florin, Mibazonul vă poate ajuta în tratarea foliculitei nonmicrobiane, strict datorită prednisolonei din compoziţie, nu şi datorită combinaţiei de antibiotice. Prednisolona are efect antiinflamator, în principal!
Foliculita nonmicrobiană, care are o cauzalitate legată de căldură-transpiraţie-iritaţie mecanică, se tratează foarte greu, dar nu imposibil.
Unguentul natural cu muguri de plop este foarte bun în tratarea tuturor tipurilor de foliculită!
_

Însănătoşire grabnică!
Adaugă un comentariu / răspuns
461 comentarii 1 2 345 ..... 15 16 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Influenta alimentatiei asupra dezvoltarii acneei
  • Vergeturile
  • Coșurile (acneea)
  • Foliculita în urma epilării
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  •