Mi se culca cind il introduc in vagin!!!

01-06-2013
demon_22
Nu este medic/terapeut
demon_22
Salut, am o problema foarte mare si chiar am nevoie de ajutor vreau sa fac dragoste cu prietena mea care are 15 ani. Eu am 18 pina acum nu am avut dragoste cu nimeni nu ascund faptul ca masturbez de la 15 ani si cam des acum incerc sa nu fac acest lucru. Deci problema consta asa: Facem diverse preludii penisul este in erectie si cind incerc sa-l introduc nu pot pur si simplu se face mic si atit am incercat si alte poze si deasemenea nici un rezultat. Ajutati-ma va rog nustiu unde sa ma adresez m-am descurajat de tot ea incearca sa ma linsiteasca dar nu ajuta cu nimic cer parerea unui specialist!!! Apropo ea este virgina.
2 comentarii
0
01-06-2013, ora 20:10
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Foarte bine ca "ti se culca" atunci cand vrei sa penetrezi o virgina! Sa-ti fie rusine! Nu te gandesti ca o poti lasa insarcinata? Ea este inca un copil, las-o sa se bucure de varsta pe care o are.Mai bine pune mana pe carte ca nu prea stii sa te exprimi!
0
01-06-2013, ora 21:18
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
E semn clar ca nu faceti ce trebuie ! Este inspre binele vostru acest lucru !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici