Mi-e frica... sarcina?

03-07-2012
faqq
Nu este medic/terapeut
faqq
A inceput dintr-o joaca, purtam amandoi lenjerie intima...si cand eram deasupra ei mi-a venit sa ejaculez...am ejaculat si nu stiu cum a ajuns pe pat pe piciorul la mine si pe coapsa ei, doar putin la spate avea si s-a dus la baie si s-a sters..ea era uscata nu era umeda si nici pe lenjerie nu avea nimic..aveam multa sperma pe boxeri si doar s-a format o mica pata pe pat.pe piciorul ei s-a luat de pe pat..in rest n-a simtit ca ar avea si acolo jos..asteptam sa vina ciclu saptamana asta.ei nu-i este rau, se simte bine doar a fost putin balonata ieri si o dureau sanii.se poate intampla ceva?Peste o ora cand am dus-o acasa mi-a zis ca i-a curs un lichid alb(putin) de la vagin.nu are cum sa fie de la mine?Se poate sa fi ramas?
Mersi mult..
10 comentarii
0
03-07-2012, ora 07:45
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
cati ani ai? 15-16? Off copii astia nu stiu nimic legat de sex si se apuca totusi de tot felul de prostii... te rog mai creste si apuca te alta data de asta. Si data viitoare poarta pantaloni de schi in pat... Citeste te rog brosuri, pliante, cartea de anatomie
0
03-07-2012, ora 11:35
louferygo
Nu este medic/terapeut
louferygo
Cred ca v-ati uitat la prea multe filme :)))...cu lenjerie pe voi si fara penetrare e imposibil sa ramana insarcinata. Lichidul alb de la vagin este normal daca si ea s-a excitat. Pana una alta, fiti cuminti iar daca nu va puteti abtine, protejati-va. E cel mai sigur si va puteti bucura unul de celalalt fara sa va ingrijorati degeaba.
0
03-07-2012, ora 23:23
faqq
Nu este medic/terapeut
faqq
Si cand poate sa ramana insarcinata...are un ciclu destul de regulat...eu am vorbit cu ea si am zis daca e sa facem sa facem cu 4-5 zile inainte de ciclu deoarece asa nu se mai panicheaza cand dupa cateva zile vine ciclu.si apropo vrem sa folosim prezervativul si sa ejaculez afara in prezervativ, poate ramane insarcinata????

Inca nu i-a venit ciclu si e foarte speriata deoarece se gandeste ca daca ramane, daca a intrat putin acolo jos.o dor sanii de 2 zile dar nu tare si se simte balonata...ce-i drept a cam amestecat mancarea ieri si azi.cireste, capsuni, coacaze, zmeura cu dresala pui cu smantana, si i-am zis ca poate din cauza asta..
0
04-07-2012, ora 07:10
louferygo
Nu este medic/terapeut
louferygo
Daca folositi prezervativ si ejaculezi afara nu are cum sa ramana insarcinata.
Durerea de sani si balonarea sunt si simptome de dinaintea menstruatiei..aveti rabdare.stay safe!
0
09-07-2012, ora 09:25
faqq
Nu este medic/terapeut
faqq
Au trecut 4 zile de cand trebuia sa.i vina ciclu si inca nu i.a venit...au durut.o sanii si burta dar ea e foarte stresata.de ce nu ii vine... Nu i.a intarziat niciodata atat...stiam ca dereglarea hormonala e cand o dezvirginezi...nu acum..de ce nu ii vine odata??? Ce se poate sa se fii intamplat??? Ajutor va rog ca nu mai stiu ce sa fac.
0
09-07-2012, ora 09:33
louferygo
Nu este medic/terapeut
louferygo
Face-ti un test de sarcina...nu mai stati pe ace...
0
09-07-2012, ora 11:13
faqq
Nu este medic/terapeut
faqq
L.am facu acum si i.a aratat doar o liniuta. Adica c si cum nu ar fi insarcinata.linia s.a format deodata si dupa 5 minute a ramas la fel. Deci nu e insarcinata????
0
09-07-2012, ora 11:35
louferygo
Nu este medic/terapeut
louferygo
Pai nu..asa se pare.mai aveti rabdare ca vine si ciclul.
0
09-07-2012, ora 18:00
faqq
Nu este medic/terapeut
faqq
Offf mai are cineva vreo parere? Din ce cauza nu.i vine?? Sa mai faca vreun test de sarcina maine?? Sunt mai ingrijorat decat ea...daca nu.i vine?? Si totusi ii intarzie ciclul de 4 zile.in aceasta perioada a fost foarte stresata...ce e de facut? Se poate ca testul sa se fii inselat?? Au trecut 14 zile de cand s.a intamllat...va rog cateva sfaturi...
0
09-07-2012, ora 20:16
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
Fii calm, nu este sarcina, esti atata de panicat incat aveai acelesi griji si daca ai fi ejacul in alta camera decat cea in care se afla ea... De la un contact "wireless" nu se ramane insarcinata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •