Mi-a intarziat ciclul 10 zile

09-09-2015
Lexa24
Nu este medic/terapeut
Lexa24
Buna ziua ! Sunt ingrijorata deoarece mi-a intarziat ciclul cam mult.. De obicei pe data de 30 a lunii sau 1 cel tarziu imi venea menstruatia... In ultimul an de fiecare data imi venea in aceasta zi. Luna trecuta mi- a venit normal insa acum nu mi-a venit inca... Am dureri de spate, de burta am stari de greata, ma obosesc repede, imi pierd pofta de mancare, sanii mi s-au intarit ca si cum ar trebui sa- mi vina menstruatia dar nimic... Sincer nu-mi amintesc exact cand am avut contact sexual dupa ce nu am mai fost pe ciclu luna trecuta dar a fost sigur. In ultimele zile la actul sexual m- a durut in zona dreapta a ovarului... Poate fi raceala sau sarcina ?? Am facut un test si imi arata negativ..
1 comentarii
0
09-09-2015, ora 20:22
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Dati cautare pe Google cauze ale intarzierilor menstruale. Pot fi numeroase cauze. Daca intarzierea se prelungeste si durerile in timpul actului sexual persista, consultati un medic ginecolog care va va si face niste analize.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: