Mi-a intarziat 15 zile!

09-05-2013
deeapop86
Nu este medic/terapeut
deeapop86
Bună ziua!Am o problema care mă macină de ceva timp si dacă aveti răspuns, vă rog din suflet, să mi spuneti si mie ce se intâmpla cu mine. Imi doresc un copil de 12 ani si nu am reusit nimic până in prezent, facând tot ceea ce se poate face(inseminari, fertilizari). Din pacate, in urma cu aproapte 18 ani, am facut o intrerupere de sarcina (la prima si ultima sarcina pe care am avut-o). In luna februarie am mers la dr si mi-a recomandat să i-au Orgametril 3 luni iar eu am luat o singură lună si l-am intrerupt pt că au apărut dureri la sâni puternice...pe 5 martie mi-a venit ciclul si după aceea pe 28 martie. De atunci nu mi-a mai venit... Am făcut 2 teste de sarcină si au iesit negative. Ce se intâmplă cu mine? Imi doresc foarte mult un copil !!! Tin să specific că inainte aveam un ciclu regulat la 26-28 de zile.Mai mentionez că am dureri de burtă si de mijloc dar apar si dispar in câteva minute, nu am nici-o secretie ciudata, nimic. Vă rog frumos să mi răspundeti si mie, sunt disperată nu stiu ce se intâmplă cu mine. Am făcut si o programare la dr pe 15 mai dar nu mai am liniste până atunci. Vă rog să mi dati un răspuns. Vă multumesc!
4 comentarii
1
09-05-2013, ora 13:56
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Anticonceptionale ati luat ?
Sterilet ati folosit ?

Ati citit prospectul si stiti, nu, ca provoaca sterilitate ?

Stiti si ca steriletul, tocmai din cauza asta, se pune dupa prima sarcina si ca provoaca avorturi precoce ?
0
09-05-2013, ora 16:25
deeapop86
Nu este medic/terapeut
deeapop86
Nu am folosit altceva in afara de prezervativ, iar de mai mult de 12 ani nu mai folosesc nimic.
0
09-05-2013, ora 17:45
deeapop86
Nu este medic/terapeut
deeapop86
Mentionez ca in "povestea" de mai sus nu este vorba de mine, Andreea (deeapop86-"titulara" contului), este vorba de nasa mea care nu are acces la internet si am vrut sa-i fac o favoare. Mi-a fost mai usor sa povestesc ca si cum ar fi vorba despre mine decat sa citez. Fac aceasta remarca deoarece o doamna mi-a atras atentia ca eu, deeapop86, cautand in postarile mele mai vechi reiese ca ba am iubit, ba sunt casatorita, ba sunt insarcinata, ba am copil, ba vreau sterilet...doamna respectiva cred ca a omis sa se uite si la data postarilor. De-a lungul vietii se intampla multe lucruri... Nu vroiam sa existe nicio confuzie, si nu vreau sa credeti ca sunt impostoare cum m-a acuzat doamna respectiva. Va multumesc!
0
12-05-2017, ora 19:40
By Byanca
Nu este medic/terapeut
By Byanca
Bună. Trebuia sa imi vina ciclul pe 23 april dar nu mia venit. Au trecut deja 19 zile si am facut mai multe teste de sarcina dar mia aratat doar o linituta am facut de la teste scumpe pana la teste de sarcina ieftine . Am avut toate simptomele pentru o sarcina. Deci nu inteleg sunt sau nu însărcinată. Tin sa mentin că am ciclul neregulat ????
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: