Metastaze multiple la rinichi si plamani

02-08-2013
maria mihaila
Nu este medic/terapeut
maria mihaila
Buna ziua,
.pentru inceput vreau sa va multumesc pentru informatiile foarte utile gasite pe acest forum.

Tatal meu (61 ani) tocmai ce a fost diagnosticat cu multiple metastaze la rinichi si plaman, i s-au prelevat probe pentru biopsie, urman ca in urmatoarea saptamana (5-10 august 2013) sa putem identifica date concrete pentru administrarea tratamentului.
In speranta ca voi primi sfaturi utile de la persoane cu experiente similare, anticipat va inaintez intreaga mea consideratie si nu numai.

PS: raspunsurile dlui RAULDUKE, mi-au fost de real folos, fiind astfel sigura, ca intreaga dlui implicare (cel putin cea de aici) va fi rasplatita.

In speranta ca voi putea sa-l ajut astfel pe tatal meu, voi continua sa tin aproape de dvs!
2 comentarii
0
07-11-2013, ora 22:18
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
si eu am trecut prin ce trece tatal tau si inca nu am terminat daca vrei discutam da-mi u mail -.Eu am avut doua tumori una la rinichi, una in loja renala si acum pe colon.Nu e placut dar eu fiind tanar de multe ori uit ca am aceste probleme, dar i-mi amintesc doar cand ma cearta sotia ca am ridicat copilul in brate si eu nu am voie mai mult de 2 kg.
0
26-11-2013, ora 23:16
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
REVIN ca sa va transmit voua celor care aveti ghinionul sa treceti prin ce terec eu ca urmez tratamentul cu sutent si ca are efect in lupta cu tumorile si ca are efecte secundare reduse fata de tratamentul clasic, asa ca intrebati medicul daca puteti urma si dumneavoastra acest tratament, recunosc ca este foarte scump dar merita.
SANATATEA NU ARE PRET.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: