Metabolism schimbat.

29-10-2015
andrrra_
Nu este medic/terapeut
andrrra_
Buna seara, tuturor. Am si eu o intrebare care ma framanta de foarte multi ani. De cand eram mica am fost slaba. Mancam tot ce voiam, nu ma ingrasam.Cateodata mancam si de 4 ori pe zi, chiar si seara inainte cu o ora sa ma culc, luam multe gustari intre mese. Eram inalta si slaba. Asta pana la varsta de 13 ani, cand am inceput sa ma ingras putin, la maini si la picioare. Nu exagerat, dar am luat cateva kg in plus, iar de atunci tot am inceput sa ma mai ingras. Carui fapt se datoreaza acest lucru? Acum metabolismul meu este incetinit.Si ce as putea face sa revin la metabolismul meu normal de atunci
2 comentarii
0
30-10-2015, ora 12:40
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ce inaltime ai si cate kg ?
0
31-10-2015, ora 13:42
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Organismul se pregateste si te pregateste sa devii femeie, adica viitoare mamica ! Iar ca sa duca o sarcina de 9 luni organismul are nevoie si de grasime ! Adn-ul nu stie ca moda in anii astia e slabuta sau slaba-os :), de aceea femeile se ingrasa atat de repede si slabesc relativ greu, cu sacrificii !

Femeile care sunt slabe toata viata indiferent ce si cat mananca, sunt in general persoane cu disfunctii hormonale (tiroidiene ) sau alte boli pe care le duc pe picioare (pulmonare sau de alta natura) !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.