Menstruaţia

08-02-2016
Georgiana9
Nu este medic/terapeut
Georgiana9
Bună ziua! Mie trebuie sa îmi vina menstruaţia pe data de 13.02 (de obicei îmi vine cu vreo 4-5 zile inainte). Insa zilele trecute, mai exact pe 5, am avut o scurgere maronie cu câteva pete sângerii.şi a continuat aşa şi pana astăzi. Nu o am tot timpul zilei. Şi am avut şi dureri abdominale ca în timpul menstruaţiei...
Am făcut un test de sarcina sâmbătă şi a ieşit negativ... Ştiţi ce a putea fi? E posibil sa fi răcit la ovare? Sau e posibil sa fie o sarcina?
4 comentarii
0
08-02-2016, ora 18:50
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pot fi multe cauze. Dati Cautare pe Google Cauze ale sangerarilor intermenstruale si mergeti la control la ginecolog.
Daca nu folositi protectie, da, exista riscul sa ramaneti insarcinata.
0
20-03-2016, ora 09:41
Gen
Nu este medic/terapeut
Gen
Buna ziua! Am luat o luna anticonceptionalele marvelon 21. Am terminat ultima pastila pe 7 feb(duminica).si seara am inceput sa am scurgeri maro, m au tinut pana miercuri si apoi mi a venit. M a tinut vreo 4 zile..dar nu a fost cine stie ce. Tin sa mentionez ca mi a venit cu 8 zile inainte. Luna aceasta nu mi a venit, luna trecuta mi a venit pe 10. Acum suntem in 20, si nimic...am dureri groaznice de o saptamana. Am facut test si a iesit negativ. Este normal?
0
20-03-2016, ora 11:38
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pilulele anticonceptionale produc efecte secundare: spotting = sangerari intermenstruale, dereglari hormonale si ale menstruatiei. Normale logic ca nu sunt dar in momentul in care le luati va asumati responsabilitatea. Unele femei care au luat anticonceptionale nu le-a mai venit luni intregi menstra dupa ce le-au oprit. Asteptati sa va vina, ca nu aveti ce face. Daca aveti in continuare dureri, va prezentati la ginecolog si faceti ecografie transvaginala sa vedeti cauza durerilor.
0
20-03-2016, ora 12:04
Gen
Nu este medic/terapeut
Gen
O sa ma duc la medic. Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: