Menstruaţie mai devreme + Postinor 2

11-05-2012
utilizator_66703
Nu este medic/terapeut
utilizator_66703
Bună ziua, luna trecută am avut un incident şi am fost nevoită să iau Postinor 2. Mi-a venit ciclul aproximativ după o săptămână după ce am luat pastilele, iar în această lună mi-a venit cu 10 zile mai devreme (+/- câteva zile deoarece am o menstruaşie neregulată). Doresc să menţionez faptul că intervalul dintre aceste două menstruaţii este de 16 zile (din prima zi a menstruaţiei (a sângerării) până în această zi (cea de-a 16 zi)). Întrebarea mea este : E posibil ca Postinor 2 să fie cauza acestei dereglări?

Mulţumesc pentru timpul acordat,
Gabriela
2 comentarii
0
11-05-2012, ora 15:33
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Citeste prospectul de la postinor si te vei lamuri. Ai sa gasesti acolo mai multe lucruri "interesante" despre Postinor.

Nu pot intelege de ce nu cititi voi prospectele medicamentelor.
0
11-05-2012, ora 16:09
utilizator_66703
Nu este medic/terapeut
utilizator_66703
Draga danacatalina, sa stii ca am obiceiul sa citesc prospectele medicamentelor. Deasemenea am citit prospectul si la Postinor 2 in care spune urmatoarele : "ciclurile menstruale sunt de obicei normale si se instaleaza la datele prevazute. Uneori pot aparea cu cateva zile mai devreme sau mai tarziu decat era de asteptat."

Spune "cu cateva zile" nu cu aproape 2 saptamani. Deci cred ca poti intelege de ce sunt ingrijorata si de ce am postat pe acest forum. Doream sa aflu daca intradevar e din cauza medicamentului sau poate fi si de la altceva.

Puteai sa fii mult mai amabila in mesajul de sus pentru ca nu se stie cand vei ajunge intr-o situatie asemanatoare cand vei fi ingrijorata si vei fi tratata de sus.

Oricum multumesc pentru mesaj si toate cele bune.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul