Menstruatie si cheaguri de sange!!!

13-01-2013
Brunette Angel
Nu este medic/terapeut
Brunette Angel
Buna ziua.Am varsta de 17 ani.De aproape doua luni menstruatia mea prezinta niste cheaguri de sange maricele, precizez si faptul ca am o menstruatie aproximativ regulata uneori la 28 de zile alteori la 30, nu m-am mai confruntat cu asa ceva pana acum si parca este din ce in ce mai dureroasa acum resimtind si dureri musculare de abdomen si de spate mult mai acute fata de obicei, inainte abia daca se simteau inainte si in prima zi dupa instalarea mentruatiei. Acum sunt in a doua zi de menstruatie si prezint mari dureri de burta si spate insotite de dureri puternice de cap care inainte nici nu isi faceau simtite prezenta, ce ma sperie cel mai tare fiind aceste cheaguri mari de sange care apar aproximativ de cate ori ma duc la toaleta.Este normala aparitia brusca a acestor cheaguri de sange maricele in timpul menstruatiei? Exista cumva posibilitatea de a fi insarcinata sau de a fi suferit vreun avort menstrual, precizez si faptul ca am intretinut pana acum acte sexuale neprotejate cu partenerul meu(neejaculand in mine niciodata) Se poate sa fiu/sa fi fost insarcinata sau sa am o posibila afectiune?Multumesc anticipat!
4 comentarii
0
13-01-2013, ora 19:51
mmc72
Nu este medic/terapeut
mmc72
Explica ce intelegi prin "avort menstrual"!
0
13-01-2013, ora 21:43
smaralde
Nu este medic/terapeut
smaralde
eu cred ca este o simpla raceala;
0
14-01-2013, ora 10:27
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Pot apare cheaguri de sange in timpul menstruatiei fara sa fie vorba de avort. Faptul ca au aparut si dureri arata ca ai o anexita sau cel putin un sindrom inflamator pelvian, din cauza frigului, cel mai probabil. Iti recomand un tratament eficient cu produse naturale: 2 saptamani capsule Biosept, cate 2 capsule de 3 ori pe zi, si capsule Suport premenstrual, cate o capsula pe zi, pana la terminarea menstruatiei, si apoi cu 10 zile inainte de urmatoarea menstruatie. Repeta cura 3 luni la rand.
0
21-05-2017, ora 19:03
Nica12
Nu este medic/terapeut
Nica12
Bună, am și eu o întrebare. Luna trecută mi-a venit menstruația pe 3 aprilie, a ținut maxim 5 zile, a fost foarte abudentă și cu sânge curat. Dar am și fost foarte stresată din cauza unor examene și m-am gândit ca poate fi din aceasta cauza. Luna aceasta mi-a venit pe 21 mai, este inchisă la culoare (maro) și cu cheaguri dar nu foarte mari. Sînge curat aproape că nu este. Este normal ca în prima zi a menstruației să fie de această culoare? Deobicei aveam asta la sfîrșit.
Menționez că am 19 ani și mi-am început viața sexuală. Am făcut sex cu partenerul neprotejați dar nu a dat drumul în mine niciodata, adica a fost foarte atent la chestia asta. Am facut și test de sarcina si mi-a dat negativ. Am auzit de chestia cu "menstruatie peste sarcină", dar sunt sigura ca nu sunt insarcinata pentru ca nici simptome nu am.
Aș vrea să stiu ce poate să fie? Este ceva de care să mă ingrijorez? O sa-mi vina menstruatia normala a 2 zi?
Astept un raspuns cît mai curînd, sunt ingrijorata. Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.