Menstruatie prelungita

23-02-2011
Summ3r
Nu este medic/terapeut
Summ3r
Buna ziua!

Sunt in prima luna de Yasmin si menstruatia mea a ajuns la 15 zile deja si inca nu se opreste. Dupa a 7-a zi nu se mai comporta ca o menstruatie obisnuita, are culoare putin mai inchisa si este mai putin abundenta. Nu este vorba numai de petele acelea maronii care pot aparea, pentru ca este in cantitate destul de mare.
Tot luna aceasta, am inceput un tratament cu Ofloxin si Flamexin, pentru o anexita mai veche, tratament pe care trebuie sa-l repet si la menstruatia urmatoare, conform recomandarii medicului.
In afara de menstruatia asta de neoprit, ma dor foarte rau si sanii si de vreo 2 zile si ovarul stang.
Am vorbit cu medicul si mi-a spus ca este normal, fiind prima luna de Yasmin la care se adauga Ofloxinul care acum decongestioneaza ovarele. Mi-a mai spus ca daca este in continuare abundent, sa iau Ergomet si Clorocalcin, lucru care mie nu mi se pare totusi in regula.

Cu toate astea, sunt ingrijorata, deoarece conform regulii, peste 8 zile ar trebui sa inceapa iar menstruatia si eu nici pe cea de luna asta n-am incheiat-o. In plus ma simt foarte slabita, pierzand o gramada de fier si alte minerale.

Ce ar trebui sa fac? Sa astept sa treaca de la sine, sa o opresc cu Ergomet? E normal totusi sa se intample chiar asa?
1 comentarii
0
24-02-2011, ora 17:07
Summ3r
Nu este medic/terapeut
Summ3r
Va rog, astept un raspuns avizat, sunt destul de ingrijorata si nu stiu ce sa fac.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul