Menstruatia intarzie - AJUTOR!

13-05-2012
stephanov
Nu este medic/terapeut
stephanov
De cand actuala mea prietena si-a inceput viata sexuala (in urma cu vreo 3 luni), ciclul ei a luat-o pe aratura grav. Daca inainte era de o punctualitate fantastica, acum intarzie cate 4-5 zile. Povestea e la fel si luna aceasta - e a 29-a zi si nici urma de ciclu.

Folosim mereu prezervativ si suntem atenti. Desi am avut o mica problema ultima data. Preludiul e splendid, penisul e perfect erect pana la penetrare. La penetrare tinde sa se 'inmoaie', de aceea prezervativul tinde sa ramana cu partea din fata in jos la penetrare, ramanand parca loc. Din cauza firii paranoice pe care o am, la ejaculare, chiar daca folosesc protectie, o scot inainte ca sperma sa iasa. Asa am facut si ultima data. Se poate sa fi ramas ? Pentru ca iarasi ii intarzie.



De ce se intampla asta, de ce ii intarzie ? M-am saturat ca luna de luna sa traiesc drame, temandu-ma de ciclul care pur si simplu nu ii vine, venind in ziua 31, 32 etc. Intre 3 si 5 zile pe luna nu dorm noaptea de frica ca menstruatia ei intarzie mereu, mereu, mereu.
Exista vreun mod prin care se poate regla aceasta problema?
Am nevoie pe ajutor, astept un punct de vedere de la oricine, dar as cere sfatul indeosebi unui cadru medical abilitat.
Va multumesc.
1 comentarii
0
13-05-2012, ora 21:20
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
1.cel mai probabil nu e insarcinata
2.pentru normalizarea menstruatiei, consultati un ginecolog, se poate obtine acest lucru foarte usor...exista si tratamente homeopate care ajuta
3.pentru dereglarile si durerile menstruale sunt bune ceaiurile de coada soricelului, coada calului si cretisoara
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici