Menopauza?

10-03-2009
crinao6642
Nu este medic/terapeut
crinao6642
Am 41 de ani si de vreo 2 ani am inceput sa am din cand in cand intarzieri ale ciclului pentru perioade scurte 2-3 luni si nu mai mult de 2 saptamani. Am facut ceva teste hormonale dar medicul mi-a zis ca nu se pune problema menopauzei. Acum dupa mai bine de 5 luni cu cilu normal la 28 de zile, ciclul mi-a intarziat din nou...de data asta mai mult de 2 saptamani si nici nu da semne ca ar vrea sa vina. Am facut deja 2 teste de sarcina care sunt negative, mamografia facuta acum 2 luni e normala, testul papanicolau la fel.Oare am intrat la menopauza??????
P.S. Dupa ce am inceput sa ma gandesc ca ar putea fi totusi Menopauza.parca incep sa simt ceva simptome...bufeuri, dureri articulare, dar si ameteli si greata cateodata, in special la efort.dar incep sa cred ca de fapt nu gasesc nici o explicatie logica pentru aceasta intarziere si incep sa devin paranoica. daca a mai patit cineva la fel.sau poate sa-mi dea vreun sfat, va multumesc!
1 comentarii
0
10-03-2009, ora 20:19
alf66
Nu este medic/terapeut
alf66
Perioada de premenopauza poate debuta si cu 2-3 ani inaintea instalarii menopauzei.
AMANATI, ca sa va simtiti mai bine cat mai mult, incercati cu mare incerdere Branca Ursului si Talpa Gastei: ZILNIC, CU PAUZE DOAR PE PERIOADA MENSTRELOR.
Pt. un timp - cativa ani, totul va fi ok. A propos: unii experti susutin ca viata sexuala conteaza f. mult:) pt. sanatatea femeii - cel putin din acfest punct de vedere.
sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Simptomele menopauzei și cum îți afectează ele viața (la ce să te aștepți)
  • Femeile care fac sex mai rar ar putea intra la menopauză mai devreme
  • Cum poți întârzia menopauza
  • Studiu despre menopauză și repercusiunile acesteia în toate aspectele vieții femeilor
  •