Medicatie intr-o posibila sarcina!

28-08-2013
cami_89
Nu este medic/terapeut
cami_89
Buna seara!va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri!In data de 28 iulie am avut ultimul ciclu menstrual!pe 16 august am avut singurul contact neprotejat din luna crezand ca a trecut perioada fertila si nu pot ramane insarcinata.eram la munte atunci.Cand am sosit acasa am fost la ginecolog pt ca ma durea pe jos f tare.mi-a zis ca sunt racita la uter si ca am si o rana pe col.papanicolau mi-a iesit ok c2.pb este ca mi-a dat tratament in perioada 20-25 august cu ofloxacina, ibuprofen si niste ovule preparate in farmacii, ca niste guguloaie de coca date prin faina:).am mai facut si niste spalaturi cu marul lupului, dar nu cu irigatorul.Am vazut ca nu imi vine ciclul si am facut 3 teste la care mi se pare ca apare si o a 2-a liniuta dar subtire abia se vede este pala.nu stiu ce sa cred, nu mi-e teama de un bebe, mai am o fetita de 2, 5 anisori, mi-e teama sa nu fi afectat bebelusul tratamentul desi era abia in perioada 5-10 zile de la contact.am si cateva pb care ma pun pe ganduri ca as fi insarcinata:urinari frecvente si dureri tare de ovare ca la ciclu poate si mai rau.. ce parere aveti?
1 comentarii
0
29-08-2013, ora 01:12
MikyMihaela
Nu este medic/terapeut
MikyMihaela
Daca liniuta a doua se vede..chiar daca abia se vede..eu zic ca probabil esti la inceput de sarcina...Mai fa-ti un test peste o saptamana.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul