Medicamentul AZT contra la SIDA

27-10-2009
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Medicamentul AZT - antiretroviral (AVR) contra HIV/SIDA

Există destule cărţi pe piaţa în care jurnalişti, doctori şi oamenii de ştiinţă au arătat cu fapte şi dovezi clare că de fapt industria farmaceutica (IF) nu este absolut de loc inovativă, rezumându-se la folosiera aceloraşi substanţe nocive timp de decenii intregi. Numai numele şi preţurile se schimba, eventual se mai mixează o noua substanţă toxică descoperită între timp la cele vechi. Multe din medicamentele la care expiră patentul sunt retrase de pe piata benevol, căci asta ar sili firma să le vânda mai ieftin din cauza concurentei. După ce medicamentul a fost luat de pe piaţă apare unul care îl înlocuieste la un preţ mult mai ridicat care este justificat de IF din cauza "banilor investiţi în cercetare".

Aceasta practică este la ordinea zilei şi este chiar combătută, dar fără prea mare succes, de unele autorităţi din ministerele sănăţăţii si care cer industriei medicamente mai ieftine

Faptul că IF nu investeşte deloc bani pentru a descoperi medicamente întradevar utile ci foloseste numai toxice dăunătoare şi cât mai ieftine se poate vedea în mod evident şi şi în cazul fraudei SIDA/HIV.

Medicamentul AZT care se foloseste în mod principal de 27 de ani la tratarea bolii numite SIDA a fost iniţial un medicament "anti-cancer", un esec ca multe altele, si care nu a functionat deloc aşa cum se aştepta importriva cancerului după ce a fost testat pe pacienti.

AZT-ul fost descoprit in sperma heringilor.de Dr. Jerome Horowitz de la Michigan Cancer Foundation în 1964, cu 20 de ani inainte de a aparea boala SIDA. Mai târziu el a fost sintetizat chimic.

Deci bolnavii de SIDA primesc o componentă din sperma heringilor care are un anumit rol la fecundare şi anume rolul de a inhiba dezvoltarea celulelor din celula femelei, pentru a face posibilă fecundarea.

Numai o asemena pacoste este insa ceea ce ii lipseşte unui bolnav: impiedicarea dezvoltarii, diviziunii şi înmulţirii celulelor. Sănătatea omului depinde de sănătatea celulelor şi de înmultirea lor, acest lucru îl ştie orice student din anul întai de biologie sau medicină şi poate că şi cei mai multi şcolari.

Cine opreşte acest proces în mod intenţionat - de intamplare nu mai poate fi vorba aici - nu poate avea nici o intenţie bună cu omul caruia îi dă astfel de medicament.

AZT-ul a fost conceput să distrugă sinteza DNS din măduva oaselor, adică să impiedice producerea de celule noi, actionând asupra corpului deci ca o otravă extrem de toxică si precisa. AZT-ul s-a dovedit foarte repede ca fiind daunator nefiind în stare să opreasca înmulţirea celulelor cancerigene.

Dr. Horowitz a declarat mai târziu: "am creat AZT-ul ca şi alte mixturi în laboratorul meu dar s-a aratat că nici unul dintre acestea nu a avut un efect deosebit la animalele pe care au fost testate (împotriva la cancer). Consecvenţa a fost că aceste medicamente nu au mai fost folosite" (Ideas. The AIDS Campaign, The canadian broadcasting company 12-13 Jan 1988)

Douăzeci de ani mai târziu apare o "boala nouă" - SIDA - şi exact această substanţă foarte dăunătoare, concepută iniţial fără succes pentru cancer, este scoasă din sertar, sau mai bine zis din lada de otrăvuri chimice şi este vândut imediat ca fiind soluţia ideală pentru boala SIDA. Chiar şi fără a face testele de rigoare.

AZT se produce şi se prescrie cu o încăpăţînare oarbă şi morbidă de peste 27 de ani în ciuda faptului că este cunoscut faptul că impiedică dezvoltarea celulelor noi în corp. De ce oare se foloseşte această otravă pentru combaterea unui virus, când de fapt ea împiedică chiar VIATA ?

Singurul răspuns logic al unui om gânditor cu raţiune nu poate fi decât: pentru că această substanţă aduce cel mai mare profit şi cel mai mare numar de boli secundare prin distrugerea totală a sistemului imunitar, care după luarea acestui medicament nu mai este în stare să creeze celule noi în maduva oaselor.
AZT-ul este factorul principal care duce la decesul rapid al pacientilor diagnosticati cu SIDA şi nicidecum un virus invizibil şi nedepistat până acum iar primul factor este socul psihic la aflarea verdictului "aveti SIDA" in urma unor teste extrem de ambigue.

Administrarea de ATZ la orice om este sinomimă cu distrugerea sistematica si probabil ireversibila a sistemului imunitar.

Studiile făcute cu banii IF pentru a demonstra că AZT prelungeste viaţa pacientilor SIDA/HIV s-au dovedit deja de mai multe ori ca fiind frauduloase ele conţinând manipulări ale datelor şi ale condiţiilor de testare. Nişte cercetatori de la FDA care au examinat aceste teste facute de IF cu AZT-ul pe pacienţi s-au dovedit aşa de frauduloase încât ei au spus că : "studiul a fost aşa de extrem de plin de greseli, încât nu se pot trage nici un fel de concluzii din ea". În plus ei au constatat ca "10 la suta din pacienţii care au luat AZT au murit deja după 21 saptamâni de după terminarea acestei studii" (IBD, October 13/20, 1987 pagina 7-8)

În plus se adaugă aici faptul că medicamentele AZT costă pacienţii între 600 şi 1000 dolari pe lună. Unele farmacii din New York au încasat la inceput chiar şi 3500 dolari pe lună de pacienţi, după cum a arata societatea pentru apararea dreptului consumatorului din New York. Acest preţ extrem de scump nu se justifică cu nimic mai ales dacă ne aducem aminte ca aceasta toxină, care nu merita numele de "medicament" absolut deloc a fost un rebut, un deşeu, o otravă deja dovedită că dăunătoare vieţii şi descoperită cu 20 de înainte de aparitia bolii cu numele de SIDA. În natura există multe toxine şi otravuri şi folosirea lor în doze mari în scopuri terapeutice aşa cum este folosit AZT este titulată în mod normal ca "otravire".

Dacă pacienţii nu îşi permit să cumpere această toxina, atunci guvernele îi ajută ( d. ex. cel american dar şi altele fac acest lucru) şi finanteaza AZT-ul cu banii din impozite. Adica banii din impozite se duc automat la patronii fabricilor care produc aceste otravuri. Aceste programe de "ajutor" la nivel guvernamental sunt lansate chiar de IF prin lobby-isti din guverne si parlamente.

Din cauza unui astfel de program au primit în USA între 6000-7000 de oameni AZT. Deşi senatul a încetat finanţarea lor în 1989, ea a fost continuată de congres datorită lobiiştilor IF din congres.

Fiindcă au fost cheltuite milioane de dolari pentru aceste medicamente câţva funcţionari au dorit să afle de ce acest medicament este aşa de scump. Avocaţii funcţionarilor au silit firma Burroughs Wellcome să justifice preţurile. Firma a refuzat, dar a redus preturile cu 20% şi a refuzat să coopereze cu statul în aceast punct.

Unii cercetatori s-au îndoit încă de la inceput despre eficienta medicamentului AZT. În martie 1989 firma Bourroughs Wellcome a declarat ca anumiţi viruşi HIV (viruşi care până azi nu au fost izolaţi şi dovediti de nimeni, existând numai pe hârtie) au deveniţi resistenţi la AZT.

Cu alte cuvinte, acest "medicament", similar cu o componenta a spemei unui pestisor, nu a distrus niciodata vreun virus si nici nu va distruge vreodata si acest lucru devine foarte evident daca ne dam seama ca o functie antivirala substanta asta nu o indeplineste nici in natura.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.