Masturbare frecventa!

25-12-2010
utilizator_62460
Nu este medic/terapeut
utilizator_62460
Am o problema usor grava, sunt dependent de masturbare(pana la 4 ori pe zi!), acte sexuale cu iubita mea intretin destul de des(cand avem unde, din cauza membrilor familiei care sunt acasa, dar prindem destul de des ocazia si nu ezitam sa o facem).Exista vreun risc la ceea ce fac eu?pur si simplu nu ma pot abtine, am chef sa intretin acte sexuale, dar cum nu pot, trag o manareala, 2, 3, 4 si gata.
Va Multumesc!
12 comentarii
0
26-12-2010, ora 19:22
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate d-nule Alex27,

Există enorm de multe riscuri, la care vă expuneţi cu generozitate, aş putea spune.
Masturbarea, cu atât mai mult cea excesivă - în cazul dvs. ea fiind mai mult decât excesivă - produce grave tulburări neuro-psihiatrice şi tulburări endocrinologice, în principal, în timp. Nici nu mai vorbesc de problemele pe care le induce la nivel spiritual.
Masturbarea este o formă de SCLAVIE perversă!
Încetaţi să vă mai masturbaţi, pentru binele dvs.
_

Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Cu respect, dorindu-vă toate cele bune şi sărbători fericite,
Nick
0
22-02-2011, ora 19:11
f_saby
Nu este medic/terapeut
f_saby
si eu am cam aceasi problema...darnu mi se intampla mereu, , , am perioada si perioada... si intradevar..dupa ce fac am un sentiment de vinovatie...si nu stiu cum as putea sa rezolv problema... nick tu cum reusesti :D?
0
06-03-2011, ora 03:03
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!

Stimate drule/dle F_saby, citiţi articolul de mai jos, vă rog.
_
" Cum se poate stopa masturbarea?

In primul rand trebuie vointă si perseverentă. Exista multe cazuri de oameni care au constientizat răul pe care singuri si-l fac si s-au luptat pana au reusit sa invingă nevoia de a se masturba.
Cateva sfaturi pentru cei care doresc sa invingă acest viciu:

- alimentatia este un factor decisiv pentru invingerea acestei dorinte sexuale. Faceti tot posibilul pentru a limita consumul de carne si alimente grase in general. De asemenea, condimentele trebuie eliminate pe cat posibil. Acestea nu fac decat să excite trupul si să-i dea mai multă energie decat (cel mai probabil) ii trebuie. Este de preferat o dietă mai slabă, predominand mai mult regimul vegetarian. Fructele sunt foarte indicate in acest sens. De asemenea, este bine ca masa de seară sa fie stabilită inainte de ora 19-20, nu mai tarziu. Eliminati pe cat mai mult produsele care au in componenta lor elemente de provenientă chimică (aditivi artificiali, coloranti chimici, acizi, etc). Acestea sunt oricum dăunatoare sănătătii omului. Asadar, regimul pur natural este de preferat, el mentinand un echilibru normal al functiilor organismului.

- incercati sa eliminati lucrurile care duc gandul la sexualitate, pe cat se poate mai mult. Filmele pentru adulti, pornografia de orice fel, si toate celelalte de genul acesta nu fac decat sa vă impingă spre masturbare. De fiecare data cand gandul dvs. se indreaptă spre un astfel de lucru, incercati sa-l schimbati, gandindu-vă la cu totul altceva.

- timpul trebuie să vi-l ocupati in permanentă cu lucrul, sau alte activitati. Plictiseala favorizeaza si indreaptă gandul dvs. spre viciul de care sunteti stapanit. Ocupati-vă timpul in permanentă, si nu lăsati nici o portită prin care s-ar putea strecura plictiseala in viata dvs.

- aveti o viata cat mai aproape de natură, de prieteni si de oameni in general. Trebuie sa eliminati pe cat mai mult egoismul si sa aveti mai multă dragoste fată de cei din jurul dvs, in asa fel incat să va ganditi mai mult la ceilalti decat la dvs. Făcand lucrul acesta veti observa cum incet-incet atentia dvs va fi indreptata mai mult catre ceilalti, si mai putin catre propria persoana si propriile vicii si patimi. Acesta este un lucru esential si de mare ajutor!

- incercati cat mai mult să eliminati deznădejdea, tristetea si supărarea de orice fel din sufletul dvs. Ele nu fac decat să impingă omul spre viciul care-l stăpaneste mai tare (in acest caz masturbarea). Masturbandu-se, omul caută de fapt să se "elibereze" de tristetea si supărarea din suflet. De cele mai multe ori el nici nu-si dă seama de lucrul acesta! Totusi, aici se poate vorbi de o inselare, fiindca după ce persoana s-a masturbat, va cădea intr-o si mai mare deznădejde si tristete - aceasta din pricina faptului ca el nu a reusit să-si găsească implinirea dorită in practica masturbării.

- evitati sedentarismul facand plimbări in aer liber, ele fiind deasemenea de mare ajutor.
Există o falsă premisă ca lipsa relatiilor sexuale cu un partener de sex opus ar fi principala cauză pentru care omul ar simti dorinta de a se masturba. Nu este adevărat, iar ca dovadă este faptul ca există multi oameni casatoriti care se masturbează frecvent, unii fiind chiar dependenti de acest lucru. Dupa cum am arătat mai sus, de obicei cauza principală o reprezintă tristetea, supărarea, neimplinirea din sufletul omului, chiar daca persoana respectiva nu constientizează aceste lucruri. De cele mai multe ori acest gol este refulat prin masturbare.

Mai presus de toate, rugati-vă lui Dumnezeu pentru a vă intari si a vă ajuta să depasiti această dependentă de masturbare (aveţi nevoie şi de o spovedanie, pentru a vă confesa păcatele, în acest sens folosiţi un îndreptar de spovedanie).
Acestea sunt niste sfaturi care, dacă doriti cu adevărat, pot fi aplicate in viata dvs. Chiar dacă nu veti reusi de la inceput sa le urmati pe toate, perseverati totusi, si nu vă lăsati invinsi. Rezultatele vor veni in timp. Trebuie un pic de răbdare si perseverentă ".
----------*
_


Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot ce aveţi nevoie pentru a vă elibera de această practică necurată şi nu numai.
Cu respect, dorindu-vă toate cele bune,
Nick

(*modificat de administrator)
0
07-03-2011, ora 02:39
rezolva_problemele
Nu este medic/terapeut
rezolva_problemele
In legatura cu masturbarea, e ca-n zicala aia, nu-i frumos, da-i sanatos. (oricum, din punct de vedere fiziologic masturbare=act sexual), deci nu dati crezare gurilor rele. Probabil aceste guri rele care zic nasoale de masturbare zic asa, deoarece in loc sa aleaga varianta simpla, s-au ales cu vreo gloaba, care le-a mai trantit si vreo 3-4 copii si implicit respectivii si-au compromis toata viata, si implicit acum, respectivilor le e ciuda ca altii gasesc metode care elimina partile nasoale, precum "vita+plozii".
0
11-04-2011, ora 17:18
Ane_maat
Nu este medic/terapeut
Ane_maat
Intradevar masturbarea excesiva poate dauna..atat fizic cat si psihic.
Imi pare rau ca nu pot fi deacord cu tine Nick...din punc de vedere al regimului alimentar..organismul are nevoie de vitamina B12, vitamina D si amino acizi pe care un regim vegetarian nu ti le ofera.lupta este cu psihicul.. mai exact creierul este cel care controleaza aceasta dorinta, pt ca in timpul orgasmului sunt eliberate niste substante chimice in creier care iti creiaza un sentiment de euforie. Lupta cea mai grea (ca in orce dependenta) este cu tine insuti.si daca nu ai destula vointa.nu reusesti. Incercati in momentul in care aveti aceasta dorinta sa va lupatia cu ea...incapatanati-va si spuneti-va "NU!". insa trebuie sa aveti rabdare..
f_saby...am citit ca ai un sentiment de vinovatie dupa terminare..de ce nu incerci sa folosesti acest sentiment atunci cand incepi sa te masturbezi...gandestete ca pt cateva secunde de placere...vrei avea mustrari de constiinta.si asa poate reusesti sa iti infranezi aceste dorinte.
incercati sa va ganditi la altceva...non-sexual..(daca va ajuta ganditiva la mama, la bunica.schimbati canalul tv.) totul depinde de voi. Daca va ajuta rugati-va...incercati orce lucru care va poate ajuta..dar trebuie sa fiti incarcati cu rabdare si in primul rand sa aveti o vointa de fier.
Parerea mea este ca nimic nu este imposibil..daca vrei sa faci un lucru il faci.dupa cum exista si o vorba "nu exista nu pot...exista Nu Vreau"
0
18-04-2012, ora 16:51
qweit
Nu este medic/terapeut
qweit
Consecintele negative ale orgasmului cu ejaculare prin masturbare sunt evidente si de natura energetico-biologica trebuie doar sa percepi semnalele pe care ti le da corpul tau, dupa ce ai dat afara, fara rost dupa parerea mea, substante care se refac destul de greu (ele au un singur scop: procreerea). Consecintele negative ale orgasmului cu ejaculare realizat prin act sexual cu alta persoana sunt evidente si nu numai de natura energetico-biologica dar si de alta natura, banuind ca este o femeie, riscul de sarcina nedorita, in cazul unui cuplu in care nu cunoaste iubirea si care nu are de gand sa se casatoreasca, este destul de mare( poti pune si 3 prezervative unul peste altul ca tot se poate intampla ca fata sa ramana insarcinata) cu tine sau cu altul si sa spuna ca e al tau copilul, sau poti lua vreo boala cu transmitere sexuala. Pe tema asta se poate discuta foarte mult ;nu zic ca este pacat si ca trebuie sa traiesti in abstinenta, dar de 4 ori pe zi...deja exagerezi, e prea mult, tu nu ai alte activitati, alta ocupatie? cum faci fata ?De ce nu te casatoresti cu iubita ca vad ca asa o numesti, iubita -chiar o iubesti? iar daca nu esti adeptul casatoriei incearca sa raresti sexul la un act sexual pe saptamana fara ejaculare (indiferent ca o faci cu partenera sau singur ).Cu partenera te poti saruta, mangaia, plimbati-va in aer liber, si mai multa activitate intelectuala, vointa si rugaciune.
Nu uita ca toti sportivii si e un lucru stiintific nu sunt aberatii, nu fac sex inainte de o activitate solicitanta deoarece ejacularea, indiferent ca este realizata prin masturbare sau relatie sexuala (este acelasi act mecanic) si mai ales facuta in exces oboseste organismul indiferent ca este barbat sau femeie. Diferenta dintre sexul solitar( masturbare) si sexul cu partener este legata de intensitatea placerii si de scop
0
22-11-2012, ora 17:27
Respect-Reciproc
Nu este medic/terapeut
Respect-Reciproc
Salut Nick!

Masturbarea produce probleme la nivel spiritual? Un argument potrivit aveti?
Masturbarea produce probleme "neuro-psihiatrice? Un argument/ o cauza?
Cred ca sunteti prea fanatic (religios vorbind), posturile dumneavoastra fiind total dezorientate.

Toate cele bune!
0
02-02-2013, ora 16:27
AngiKpp
Nu este medic/terapeut
AngiKpp
atata timp cat tu te simti bine si iti face bine fa-o si nu da explicatii nimanui nu are rost :))))) mult succes
0
02-04-2013, ora 00:10
maius
Nu este medic/terapeut
maius
Buna, crede-ti ca de la masturbare, se poate stramba penisul?? Dati-mi un sfat va rog!!!
0
02-04-2013, ora 00:26
maius
Nu este medic/terapeut
maius
CITITI E IMPORTANT!!!!!

Eu nu sunt dependent de masturbare, uneori nu o foc cate 2-3 zile, nu am o problema cu asta. Dar totusi sunt 5 ani de cand o fac, si observ ca penisul tinandul cu doua degete din dreapta, el se stramba spre stanga.. cam vreo 2 cm SE POATE SA AM VREO PROBLEMA IN TIMPUL ACTULUI SEXUAL????? Dumneavoastra domnilor care sunteti dependenti de masturbare, nu vedeti nici o "strambare" a penisului???
0
24-06-2014, ora 21:22
yeah123
Nu este medic/terapeut
yeah123
eu am penisul curbat spre stanga de cand ma stiu si nu am nici o problema in timpul actului sexual. nu va mai ganditi la tot felul de prostii
0
27-06-2014, ora 15:36
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Vezi raspunsurile mele de pe http://forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=169&id_cat=49&id_prod=80591
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O viața sexuală activă ne ajută să fim mai sănătoși și mai performanți la locul de muncă
  • Apetitul sexual scade de două ori mai mult la femei decât la bărbați, în relațiile pe termen lung
  •