Mancarimi si bubite

25-11-2011
andreiai
Nu este medic/terapeut
andreiai
Am de 2 zile o problema. Seara ma mananca pielea si dupa scarpinare imi apar niste bubite ca dupa o piscatura de tantar. Eu din cate stiu nu sunt alergic la nimic. Singurul factor nou introdus nou in viata mea sunt niste tigari experimentale. Ca fac parte dintr-un sondaj la o anumita firma de tigari. Si mi-au trimis aceste pachete sa le evaluez.Am observat ca dupa ce am fumat din aceste tigari, la putin timp incep si mancarimile. E posibil sa fie de la aceste tigari? sau e o alta problema. Imi puteti sugera si un tratament sau o sugestie?
2 comentarii
0
28-11-2011, ora 08:18
erty3456
Nu este medic/terapeut
erty3456
Cel mai probabil este o alergie. Nu mai fumati din acele tigari. Daca nu va mai mananca pielea, inseamna ca sunteti alergic la tigarile respective. Pt. mancarimi, luati Claritine (un comprimat o data pe zi).
0
01-04-2012, ora 21:33
kyonia
Nu este medic/terapeut
kyonia
puteti sa-mi spuneti si mie ce remediu ati gasit la afectiunea d-voastra? si eu am cam aceleasi simptome (mancarimi seara dupa care mi apar bubite ca muscaturi sau urzicaturi), dar eu nu fumez si am o alimentatie diversificata. am folosit intr-o perioada Clarintine, dar nu vreau sa tot trebuieasca sa apelez la acele tabletele
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Multe bubițe pe pielea copilului. Ce ar putea fi?
  • O cercetare recentă dezvăluie structura receptorilor care determină mâncărimile pielii
  • Uleiul de lavandă ar putea fi răspunsul la tratamentul mâncărimii pielii
  •