Mancarimi penis

12-12-2011
vasy87
Nu este medic/terapeut
vasy87
Buna ziua,
In urma cu cateva zile am facut sex neprotejat cu o necunoscuta si dupa doua zile dup aceea a inceput sa am mancarimi in capul penisului foarte tare iar acum pe langa faptul ca am mancarimi din cand in cand, am capul penisului rosu si imi apare o un fel de seva in jurul capului penisului si mai jos un pic, am discutat si cu ea si spune ca si pe a o doare.Nu stiu ce sa fac! As vrea un raspuns cu sfaturi si indrumari.Multumesc!
5 comentarii
0
12-12-2011, ora 18:29
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
O vizită la medic se impune, atât pentru dv, cât şi pentru ea. Pe lângă consult, aşteptaţi-vă să fie necesară cultură din secreţie uretrală şi analize de serologie a sângelui. Nu amânaţi.
0
12-12-2011, ora 18:36
vasy87
Nu este medic/terapeut
vasy87
Multumesc pentreu raspuns domnule doctor! Asa am sa procedez!
0
05-06-2012, ora 06:31
pridewide
Nu este medic/terapeut
pridewide
Buna! Am si eu o intrebare in legatura cu mancarimile. acum o luna am fost la o statiune de bai in judetu Bihor "Felix" se numeste, iar de atunci am probleme cu partenera cand avem contact sexual. nu mi sa mai intamplat niciodata intrun an de zile de cand sunt cu ea sa-mi iasabube rosii a doua zi dupa contact. deoarece nu suntem di aceias oras si ne intalni foarte rar de doua ori am avut contact sexual cu ea din data de cand am fost la bai. prima data mi-au iesit bubite rosii pe pielea penisului si in jurul ei iar a doua oara mi-au iesit pe burta partea stanga si putin mai jos pe picioare. ea nu are nimic nu are bube nu o doare nimica, mie i-mi dispar bubele in vreo 7 zile si inca o problema legat de mancarimi inafara ca ma mananca bubele ma mai mananca si penisu mai jos de cap cu ar veni "teava" dar mancarimea este pe dinauntru nu pe piele. daca ma puteti ajuta cu un sfat va rog! multumes!
0
18-06-2012, ora 19:58
pavel22
Nu este medic/terapeut
pavel22
buna, as avea si eu o intrebare, am mancarimi in interiorul penisului si imi curge un lichid albicios-transparent uneori isi are culoarea ca puroiul, asta dupa un contact sexual cu partenera mea care ia anticonceptionale, oare sa fii facut vreo iritatie din cauza asta ?ce imi recomandati? va multumesc
0
24-07-2012, ora 18:04
golanu
Nu este medic/terapeut
golanu
am mancarimi si am cva alb pe capu penisului si nustiu ce sunt vreau sa aflu, problema este ca nu am avut relati sexuale inaite mai precis vreo 3 saptamani inainte am fst intr-o vacanta si cand am venit a aparut si problema si fac sex numai cu prezervative care e problema ???
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •