Mancarimi in zona pubiana

17-07-2008
silvia0990
Nu este medic/terapeut
silvia0990
In urma cu trei luni mi-au aparut 2 bubite in parul pubian care ma mancau noaptea putin.Apoi s-au facut niste pete rosii si am avut senzatia ca vor trece dar s-au facut mai multe(in jur de 7) care ma mananca insuportabil seara...Chiar daca ma scarpin foarte tare nu s-a facut rana!
Am aplicat si o crema antibiotica dar nici un rezultat.
Ce ar putea fi?
2 comentarii
0
17-07-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
parerea mea e sa contactezi un medic dermatolog pt un diagnostic corect!pot fi mai multe cauze in ce consta bubitele acelea, poate fi o ciuperca, o boala de piele sau orice altceva.mergi la medic sa vada exact si in cazul in care nu isi poate da seama ce poate fi o sa te trimita la un labolator de micologie de unde ti se va recolta probe si le vor analiza!!bafta
0
23-08-2008, ora 00:00
serano
Nu este medic/terapeut
serano
aceiasi problema o am si eu. la inceput am crezut ca mo muscat vreo gaza avand in vedere faptu ca am fost la bunici la tara vreo 3 saptamani si am dormit fara chiloti pe mine. dar pe urma so extins si so marit. tot asa ma mananca noaptea, numai ca la mine au aparut la stinghia piciorului. inainte sa apara cu vreo saptamana miam ras paru pubian dar nu pare a fi o iritatie. sunt inca virgin asa ca nu e de la sex in nici un caz. vreau si eu sa stiu cum scap de ele.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: