Mancarimi in special noaptea posibil urticarie

17-02-2014
iero
Nu este medic/terapeut
iero
Buna seara,
as dori sa-mi spuneti ce diagnostic as putea sa am. Am sa va spun acum simptomele. De vreo 2 saptamani sufar de urticarie cred, nu stiu exact. Ma apuca mancarimi pe spate si dimineata cand ma trezesc ma mananca foarte putin pe picioare(glezna) si pe maini(incheietura mainii). Tin sa mentionez ca acum, cateva zile am mancat icre de peste si dupa ~ 4 ore mi-au aparut niste bube pe maini, mai precis pe antebrat si in zona pieptului si abdomenului m-am inrosit..Aceste 'bubite'(erau foarte mici, gen 1-2 mm) au durat cam 5-10 minute.
In prezent am inceput un tratament(de 4 zile) cu piriteze si noaptea numai am mancarimile.
Am inceput un regim:la pranz mananc morcovi+cartofi fierti, dupa amiaza mananc cateva felii de gem de prune(facut in casa) sau compot de visine(la fel, facut in casa) si seara cartofi fierti facuti piure si piept de pui facut pe gratar.
Imi puteti spune ce am?
2 comentarii
0
22-02-2014, ora 15:01
Ioan Covaciu
Identitate neconfirmată
Ioan Covaciu
Stimate iero, este posibil sa fi facut o toxiinfectie alimentara dar nu este foarte sigur deoarece, chiar daca legati aparitia de consumul icrelor, cauza ar putea fi alta. Tratamentul urmat cu piriteze amelioreaza alergiile, insa in cazul dumneavoastra este posibil sa aveti nevoie de de o detoxifiere a tranzitului intestinal si al ficatului.
0
22-02-2014, ora 22:30
iero
Nu este medic/terapeut
iero
Va multumesc mult pentru raspuns.Dar mai nou am observat de cate ori incep sa transpir sau mi-e foarte cald incep mancarimi in zona pieptului si bubite rosii in zona pieptului si a bratelor (nu ies in 'relief').

LE. De o saptamana am scaunul galben-usor spre maroniu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: