Mancarimi genitale, leziuni genitale... herpes? | Forumul Medical ROmedic

Mancarimi genitale, leziuni genitale... herpes?

07-01-2011
madame
Nu este medic/terapeut
madame
Buna ziua, as dori sfatul sau parerea unui medic avizat daca se poate. Mi-am inceput viata sexuala de curand, am un partener stabil in care am incredere, nu folosim prezervativ de obicei. Dar s-a intamplat sa fac sex cu alte doua persoane in acelasi timp, am folosit prezervativ, am primit sex oral. La cateva zile m-am trezit cu o mancarime in zona genitala si am observat (privind cu oglinda) la intrarea in vagin, pe interiorul uneia labiile mici un fel de leziune formata din vezicule mici, rosiatice, dureroasa la atingere. 2-3 zile mai tarziu mi.a aparut si un fel de galma subcutanata pe una din labiile mari, dureroasa la atingere si ea. Nu am scurgeri urat mirositoare, dar sunt parca in cantitate mai mare si mai branzoase de cand cu problema aceasta. Pastrez igiena intima si corporala la zi deci nu cred ca asta ar fi problema dar transpir mult fiind atleta. Mi-e frica sa nu am un herpes genital desi nu suspectez pe niciunul dintre cei 3 parteneri pe care i.am avut pana acum, ii cunosc si bine, toti fiindu-mi prieteni. Va rog raspundeti-mi cat mai repede, intentionez sa vad un medic ginecolog, dar pana atunci vreau macar o parere sa stiu la ce sa ma astept. Va multumesc anticipat!
4 comentarii
0
09-01-2011, ora 00:19
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Specific herpesului este fenomenul numit "veziculatie". Mancarime si usturime dau tot felul de boli, dar vezicule da numai herpesul. Secretiile branzoase si nemirositoare ar putea sugera o candidoza. In orice caz, consultarea unui medic (mai degraba dermatolog dacat ginecolog) ar fi indicata.
0
10-01-2011, ora 13:56
madame
Nu este medic/terapeut
madame
si pana atunci ce as putea folosi pt mancarimi? sunt chiar enervante...
0
10-01-2011, ora 14:28
gheorghiucristina
Nu este medic/terapeut
gheorghiucristina
Spalaturi locale cu apa si bicarbonat de sodiu. Consultati un ginecolog.
0
23-01-2011, ora 20:58
eu si u
Nu este medic/terapeut
eu si u
buna seara..am si eu o intrebare...am fost la ginecolog cu cv timp in urma miau aparut niste bubite in zona vaginului..si doamna doctora ma pus sa fac niste analize care sunt foarte scumpe...este vorba de vulvo vaginita..imi puteti spune mai multe depre aceasta vulvo vaginita?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cele mai importante sfaturi legate de herpesul genital
  • Un nou vaccin poate preveni herpesul genital
  •