Mancarimi ale pielii

04-11-2005
albinutza
Nu este medic/terapeut
albinutza
Buna ziua! Ma numesc Despina si de aproape 2 luni ma chinui cu o alergie a pielii care nu-mi da pace. Initial am crezut ca am facut o alergie de la fructe (piersici). Bubitele au aparut pe picioare in zona talpii, apoi s-au extins timp de o saptamana pana in partea superioara a picioarelor, pe solduri si apoi au urcat pana la maini. Am facut tratament cu Clorocalcin si cu Mixtura mentolata. Acelea s-au vindecat dar de atunci imi apar altele si cum se vindeca unele apar altele. Am avut o perioada cand mi-au aparut si in palma sau pe sani, in zona sfarcurilor. Acum am pe piciorul stang pe pulpa de sus, si sunt grupate oarecum in cerc, coborand spre gamba. Va rog daca puteti sa-mi spuneti unde sa merg in Bucuresti, sambata(caci programul nu-mi permite o alta zi) sau ce tratament sa iau. Va multumesc anticipat
3 comentarii
0
17-11-2005, ora 00:00
Dr.Anca Zbranca
Nu este medic/terapeut
Dr.Anca Zbranca
Va puteti adresa clinicii DERMASTYLE si simbata.
Din ceea ce descrieti e greu ca eu sa va dau un diagnostic, asa incit va sfatuiesc sa mergeti la dermatolog. Doamna doctor Leventer este un dermatolog extreme de competent.

Cu consideratie, profesor doctor Anca Zbranca
0
09-09-2006, ora 00:00
lala89
Nu este medic/terapeut
lala89
de o saptamana cand ma scarpin imi apar niste umflaturi mari si rosi ca niste vergeturi si apar numai in momentul in care ma scarpin si dupa 30 min imi dispar.?
0
17-10-2010, ora 16:53
andrelutza
Nu este medic/terapeut
andrelutza
buna ziu, ma numesc baciu andreea si am mare nevoie de un sfat.soacra mea sufera de cancer de gr1 metastaza. de vre-o 2 saptamani a cazut la pat si nu mananca mai nimi, doar bea apa. are niste dureri groaznice, iar in afara de oxi contin nu vrea sa ia nimic decat anlgezice care nu mai au nici un efect.am incercat sa-i mai punem niste perfuzii cu glucoza si vitamine si cate-un calmant, dar i se perforeaza foarte repede venele si nu reusesc sa-i mai gaseasca vene.de la o vreme o mananca foarte tare pielea si se scarpina foarte mult. ce am putea folosi macar pentru mancarime, ca ii da si o stare foarte nervoasa????va rog mult sa-mi raspundeti!!!! va multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O cercetare recentă dezvăluie structura receptorilor care determină mâncărimile pielii
  • Uleiul de lavandă ar putea fi răspunsul la tratamentul mâncărimii pielii
  •