Mancarime vagin

05-06-2013
Bogdanel17
Nu este medic/terapeut
Bogdanel17
Buna seara. Impreuna cu prietena mea am folosit un lubrifiant ( unul dintre cele mai cunoscute ) cu aroma, rezumandu-ne doar la masturbare reciproca. In acea seara, prietena mea cand a ajuns acasa nu a mai facut dus. A doua zi, a simtit usoare mancarimi in / pe vagin. Cam de vreo 6 zile se tot chinuie cu fel de fel de remedii ( lapte rece, ulei de masline, niste creme, bicarbonat de sodiu, etc. ), si nu ii mai trece. Cu ce ati putea-o ajuta in remedierea acesti probleme?

Va multumesc!
1 comentarii
0
06-06-2013, ora 09:21
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Probabil ca a avut o reactie alergica la acel lubrifiant sau a facut o infectie cu candida si ii trebuie un tratament prescris de un medic ginecolog.Eu pot sa insirui cateva creme sau ovule, insa daca nu se stie despre ce este vorba este posibil ca ele doar sa mascheze o perioada simptomele si intr-un final sa se ajunga sa fie mai complicat! Mergeti la un medic ginecolog!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici