Mancarime in zona anusului

25-10-2009
diana-iulia
Nu este medic/terapeut
diana-iulia
Prietenul meu are o mancarime in zona anusului destul de persistenta. Spune ca i se pare ca misca ceva si e convins ca e vorba de viermi. La o prima vedere nu am observat absolut nimic, decat o inrosire, din cauza scarpinatului, zic eu. El insista sa ia de la farmacie medicamente pentru viermi, dar eu nu sunt de acord. Ce ne puteti spune? Multumesc1
2 comentarii
0
25-10-2009, ora 21:11
cristina_mec
Identitate neconfirmată
cristina_mec
Aceasta mancarime este continua sau apare numai intr-un anumit moment al zilei ?
Daca apare numai noaptea poate fi vorba de oxiori dar pot si alte cauze ale pruritului (mancarimi), cred ca cel mai indicat ar fi sasi faca un examen coproparazitar pentru a vedea daca este vb de viermi.
Orizum nul sfatuiesc sa ia un tratament daca nu e sigur ca are o astfel de infectie deoarece medicamentele sunt destul de toxice.

Multa sanatate!
0
25-10-2009, ora 23:06
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Tinctura de cimbru este foarte bună pentru oxiuroză (oxiuriază), ca de altfel şi uleiul extravirgin din dovleac (are şi acţiune antilambliazică - extermină giardia)...cum spune şi doamna viitoare medic internist, medicamentele antiparazitare sunt foarte toxice, în special Zentelul (albendazolum) şi Decarisul (levamisolum)...examenul coproparazitologic şi chiar şi hemoleucograma (eozinofilele sunt de obicei mărite când sunt prezenţi în oranism unii paraziţi, dar nu este ceva imperios (obligatoriu), depinde de gravitatea infestării)...toate cele bune şi însănătoşire grabnică!

Post Scriptum - Dacă se dovedeşte că nu suferă de nicio parazitoză vă sfătuiesc să faceţi un control proctologic! ;)))



În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.