Mancarime de Piele, va rog astept o parere din partea unui specialist !

27-02-2013
donciu alexandru
Nu este medic/terapeut
donciu alexandru
Ok deci problema mea este ca ma mananca corpul, nu este o mancarime insuportabila dar nici comoda ! E drept ca din vara si pana acum am fost un consumator inrait de alcool in special de bere, in urma cu cateva saptamani am avut o alergie la ficat si mi-au aparut niste bubite mici pe fata apoi mi-au trecut, acum dupa patenia cu bubitele pe fata
am fost in urma cu 3 zile la un majorat unde am baut foarte mult si mi-au aparut iar niste bube pe fata dar de data asta mai mari si mai multe insotite de o roseata a obrajilor a si am uitat sa va mai spus ca in urma cu o saptamana am avut probleme cu scaunul si am luat 2 flurolazidon de la care am avut o reactie alergica de mancarimi in schimb fara pete/bube... si acum dupa treaba cu majoratul miau iesit niste mini mancarimi pe corp care sunt incomode nu am pete/bube... doar mancarimea tin sa precizez ca de cand cu majoratul nu am mai consumat alcool nu am mai mancat oua, mam hidratat am mancat mai sanatos mam odihnit deci care ar fi motivul accestor mancarimi ? care au aparut dupa 4 zile de cand am avut bubele pe fata de la ficat adica de la majorat... ? multumesc frumos astept niste parere, solutii !
3 comentarii
0
28-02-2013, ora 18:53
Dr. Muresan Ramona
Alergologie si imunologie clinica, Timisoara
Dr. Muresan Ramona
Va trebui sa va vada un medic alergolog pentru analize mai amanuntite atat de alergie cat si generale. Alcoolul este una din cauzele care poate produce alergie (bubite si mancarimi) in special berea si vinul rosu. Pana va vede un medic puteti lua un antialergic pt mancarimi Xyzal 5 mg 1 cp/zi seara, 2 sapt - max 1 luna.
0
03-03-2013, ora 15:06
mogosa
Nu este medic/terapeut
mogosa
pentru matreata in urechi ce tratament ar trebui
0
21-12-2018, ora 08:55
Bogdan2890
Nu este medic/terapeut
Bogdan2890
Buna ziua! De cateva zile mi-au aparut cateva bubite la subrat intre picioare si la nivelul degetelor de la maini. Problema este ca ma mananca foarte rau si nu stiu ce am. Am crezut ca este de la praf dar muncesc in mediul acesta de 3 ani si nu am patit asa ceva. O idee ce as putea avea!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O cercetare recentă dezvăluie structura receptorilor care determină mâncărimile pielii
  • Uleiul de lavandă ar putea fi răspunsul la tratamentul mâncărimii pielii
  •