Mancarime...

15-08-2007
manolisa
Nu este medic/terapeut
manolisa
Buna ziua! Solicit sfatul unui specialist in vederea solutionarii urmatoarei probleme:De ceva timp, ma confrunt cu o eruptie cutanata.Forma de manifestare este urmatoarea:mancarime, urmata de aparitia unor bubite rosii asemanatoare cu acneea, si dispuse oarecum cate trei, sau chiar mai multe.Initial au fost doar cateva, localizate pe maini, dar apoi s-au extins si la nivlul spatelui si pe picioare. Mancarimea se accentueaza la contactul cu apa calda si pare a fi mult mai puternica in timpul somnului.Despre ce este vorba? Multumiri anticipate!
3 comentarii
0
23-09-2007, ora 00:00
catalinbob
Nu este medic/terapeut
catalinbob
salut. incearca sa nu mai faci baie cu apa prea calda si sa nu fii foarte obosit.in ce domeniu lucrezi? pot exista mai multi factori.
0
27-11-2007, ora 00:00
anonimatwed
Nu este medic/terapeut
anonimatwed
BUNAZIUA!Am multe bubite mici si rosii pe ambele picioare si cateva pe burta si pe spate si ma mananca foarte tare.Ce poate fi si cum se trateaza?
MULTUMESC
0
17-12-2007, ora 00:00
ANACODREANU
Nu este medic/terapeut
ANACODREANU
salut, incearca sa te dai cu crema ce contine sulf, si sa nu faci baie timp te 2 sau 3 zile insa in acest rastimp te dai intens cu crema cu sulf, si trebuie sa iti dezinfectezi hainele, prosoabele de baie si mai ales lengeria intima, e posibil sa aveti scabie sau cum se mai zice in popor rie.Va puteti duce la un dermatolog si el va va da receta si veti putea lua si alte preparate mai puternice decit crema cu sulf, dar care pot fi procurate doar cu receta de la medic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Iritațiile pielii la copii - tipuri, cauze și tratament
  •