Maini reci, amortite

06-04-2009
anca*85
Nu este medic/terapeut
anca*85
In urma cu 2 saptamani am inceput sa simt o amorteala si furnicaturi ale antebratelor, degetelor si urechilor. Aceasta senzatie a fost insotita de stare de slabiciune, ameteli, greata, si valuri de caldura, senzatie ce a durat aprox. 30 min. In prezent mi se intampla foarte des ca degetele ( mijlociu, inelar si mic) de la mana dreapta sa imi amorteasca si sa se invineteasca. Ma simt foarte obosita, nu ma mai pot concentra si ametesc. Datorita faptului ca stau foarte mult in fata calculatorului mi s-a deformat coloana in zona cervicala iar anul trecut am fost diagnosticata cu ovar polichistic ( ovar drept - chist 30 mm) si pietre la rinichi. Am fost la un medic insa nu mi-a pus nici un diagnostic. Eventualele sfaturi sunt binevenite. Va multumesc anticipat
2 comentarii
0
07-04-2009, ora 02:37
user42557
Nu este medic/terapeut
user42557
Si eu am probleme de-astea si am fost la mai multi medici si mi-au recomandat gimnastica medicala pt.coloana, ceaiuri de cozi de cirese si apa la greu pt.rinichi iar daca fumezi trebuie neaparat sa renunti ca cica astea cu maini reci si amorteli sunt simptomele fumatorilor.
0
12-08-2009, ora 16:49
NICO10
Nu este medic/terapeut
NICO10
Buna.De o vreme am stare de rau si slabiciuni.Ma puteti ajuta va rog?Si cateodata am senzatia ca tremur si am palpitatii.Daca ma puteti ajuta putin va rog?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.