Mai sunt virgina?

31-03-2013
mimi3
Nu este medic/terapeut
mimi3
A dori sa stiu raspunsu la o intrebare care ma framanta de mult. Vreau sa stiu daca mai sunt virgina daca mi'am introdus un obiect in vagin si mi'a ajuns pana in capat dar nu am sangerat..chiar ma durut.. dar nu am avut niciodata contact cu un baiat.. ?
5 comentarii
0
31-03-2013, ora 19:20
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Numai la un control direct se poate spune daca himenul a fost afectat. Probabil ca nu mai esti virgina, chiar daca n-ai sangerat, se intampla. Altadata masturbeaza-te exterior, nu-ti mai baga orice in vagin. Sau poate incepi o viata sexuala normala daca e cazul.
0
31-03-2013, ora 23:00
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Buna. Ce obiect ti-ai introdus? :))) Daca ti-ai introdus acel obiect de ce mai ai pretentia sa mai fi virgina? Sper ca n-ai 13 ani, ca lesin aici! :) Vezi-ti linistita de masturbare, virginitatea nu mai e ce-a fost odata :). Oricum, cand o sa ai un prieten, n-o sa creada sub nicio forma ca te-ai dezvirginat accidental :)) Baietii din ziua de azi nu mai pun mare pret pe virginitate, unora chiar li se pare o povara sa fie primii, mai ales daca n-au intentii serioase cu tine. Decat sa-ti oferi virginitarea unui mitocan, mai bine asa :). Mai bine sa fi selectiva cu barbatii, sa nu te incurci cu oricine care sa te faca sa suferi. Asta e o tragedie, sa traiesti o viata chinuita alaturi de barbatul nepotrivit, nu faptul ca nu mai esti virgina.
0
01-04-2013, ora 11:19
mimi3
Nu este medic/terapeut
mimi3
pai da acela obiect Ionyssa :D o sa merg cel mai bine la in control medical.AsA e, cel mai rau e sa fii cu un barbt care nu e potrivit pt tine.De ce baietii nu cred ca te poti dezvirgina accidental? Sunt atatea fete la care li se intampla asta.Plus ca eu folosesc OB. ar putea fi si asta?. Nu am 13 ani, am 20.:) Dar la intrarea in vagin am asa ca o punguta umflata.. cam la 1 cm interior...habar nu am ce e.
0
01-04-2013, ora 11:36
mimi3
Nu este medic/terapeut
mimi3
As mai vrea sa va intreb, nu sunt prea experimentata, dar nu mi-e rusine sa intreb.Unde se afla himenul, la ce distanta fata de exterior ?
0
01-04-2013, ora 18:04
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Nu incerca sa iti faci autocontrol, ca nu ai cum sa simti si nici in oglinda nu ai cum sa-ti dai sema. Poate te dezvirginezi tot umbland in zona, daca mai ai himenul,
Daca vei fi cu un barbat poti spune ca nu ai mai fost cu unul, daca nu vei sangera, nu e nici o tragedie, se mai intampla. Si apoi virginitatea e problema ta, nu a altuia, nu-i un trofeu.


Daca ai folosit OB-uri normale sunt toate sansele sa nu mai fi virgina. Cine te-a invatat sa le folosesti??
Ceeea ce vezi tu poate fi vaginul la intrare sau orice altceva, nu musai himenu.

Imi pare ca nu prea esti sigura de tine si de ce vrei la capitolul asta al sexualitatii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: