Ma sufoc

11-09-2010
Iva
Nu este medic/terapeut
Iva
De aproximativ doi ani de zile am o mare problema.Ma sufoc.Am fost la medic si am fost diagnisticata cu spasmofilie, am facut tratament, dar inca ma mai sufoc.Sa va spun cam care ar fi simptomele.Am mereu senzatia ca nu am suficient aer si pentru a putea respira, inspir foarte des sau casc.Cand plec undeva este un chin pentru mine, mai ales ca am renuntat la viata mea sociala, pentru ca atunci cand merg in oras am senzaria ca ma sufoc, transpir etc.Este o senzatie oribila si as vrea sa scap de ea, vreau sa fiu iarasi cea care eram inainte, sa ies, sa ma distrez, nu sa stau inchisa in casa doar de teama ca daca ies ma sufoc.Mentionez ca mi se mai intampla si acasa, dar asta mai rar.Sper sa ma puteti ajuta cu vreun sfat.Va multumesc.
4 comentarii
0
11-09-2010, ora 00:19
Iva
Nu este medic/terapeut
Iva
as vrea sa mai adaug, ca obosesc foarte tare pana si cand vorbesc.
0
01-05-2011, ora 09:18
bogdn
Nu este medic/terapeut
bogdn
Buna, am 18 ani si eu am aceleasi simptome.Cand inspir, simt ca nu trag suficient aer in piept.Nu fac crize dar ma gandesc ca nu le fac deocamdata si ca urmeaza. Am inceput de 2 zile tratament cu vitamnia d3 si niste pastile pt ca am bataile inimii rapide. Am intrat pe multe forumuri si sincer m-au speriat.Vreau sa stiu cum te simti acum si daca ai putut sa te tratezi.
0
20-05-2011, ora 12:46
Alessandra M
Nu este medic/terapeut
Alessandra M
Eu am aceleasi probleme...insa acestea sunt atacuri de panica..cand esti acasa esti ok?..te sufoci dar nu foarte nu-i asa.?..ei..uite asa patesc si eu..dar daca stai in casa asteptand sa iti treaca nu vei rezolva mare lucru...iesi afara si infrunta-ti teama..mergi..incearca sa te distrezi...o sa vezi ca incet incet o sa fie bine..anxietatea este problema..daca nu faci ceva sa invingi teama nu faci nimic...fa tot ce iti trece prin cap..fara sa te gandesti ca te sufoci..fa si niste exercitii de respiratie casa...vezi ca gasesti pe net..o sa iti fie mai bine..:)Bafta multa..si mult aer:*
0
12-02-2013, ora 12:06
EVENIMENT
Nu este medic/terapeut
EVENIMENT
Am uitat sa precizez un medicament minune, care te ajuta mult; Magne B6. Nu uitati sa luati ! E miraculos.Pupici si aer curat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Riscul de sufocare la bebeluș (asfixia)
  • Senzație de sufocare - ce ar putea fi
  •