Ma puteti lamuri sunt viermisori sau nu?

28-06-2008
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
Buna ziua va rog frumos sa ma ajutati pt. ca am o nelamurire, de f multa vreme imi apar in fecale un fel de formatiuni albe, plate cu forma asemanatoare semintelor de rosii, se poate sa fie paraziti intestinali sau larvele acestora?Si ce ar putea fi??Mentionez ca f rar mananc rosii sau legume cu seminte si totusi aceste formatiuni apar destul de frecvent in fecale si pe langa asta la analizele de sange mi-a iesit eozinofilie.
3 comentarii
0
30-06-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Cel mai bine ar fi sa faci un examen coproparazitologic;numai bine
0
29-04-2011, ora 18:15
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
Buna ziua, inca mai observ aceste "formatiuni" in fecale din cand in cand, din cate am cercetat arata ca ouale de tricocefal, nu stiu daca ouale de tricocefal se vad cu ochiul liber dar ce vad eu in fecale au aceeasi forma si sunt de 10-15 mm aprox, se observa f klarr ca sunt larve, din cand in cand apar in fecale, ce este interesant ca de cate ori am dus la analiza copro nu mi s-a descoperit nimic! Chiar se fac aceste analize sau sunt tratate cu superficialitate, mai bine zis chiar nu se fac?? Sau sa fie vorba de un parazit mai rar la noi in tara? Mentionez ca am lucrat la schimb valutar acum cativa ani si binenteles cu valuta care binenteles circula cam in toata lumea, e posibil sa ma infestat de pe aceasta valuta cu un parazit m rar la noi in tara? Problemele digestive au inceput cand am inceput sa lucrez la schimb valutar pana atunci nu am avut pb de genul. Am toate simptomele unei infestari cu paraziti intestinali si imi apar aceste "larve" din cand in cand in fecale... Am facut eco si mi s-a recomandat de asemenea examen copro, curios ca la copro nu imi iese nimic! Ce sa fac oare? M-am gandit ca atunci cand mai vad asa ceva in fecale sa duc direct la laborator.
0
29-04-2011, ora 18:31
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
Vreau sa enumar si simptomele care le am: crampe abdominale, dureri in jurul ombilicului, dureri in zona splinei si frecventa jena abdominala, bolboroseli, alternare constipatie-diaree, gust rau in gura de la stomac, diaree exploziva uneori cu mucus uneori si voma exploziva, deshidratare, mancare nedigerata in fecale, frecvent mucus in fecale, gaze colon care mi le-a vazut dr si la eco, dureri de cap, paloarea fetei si a pielii in general, uscaciunea pielii, un miros alcalin al fecalelor. mancarimi ale nasului, o urticarie de care nu mai pot scapa orice as face, mancarimi si usturimi anus. Mentionez ca am avut caine, a murit acum 2-3 ani, inainte sa moara a avut tot felul de pb de sanatate, a trait in casa noastra 18 ani, am inteles printre altele ca tricocefalul se ia de la caine. Sunt convinsa ca este vorba de un parazit, pb acestea s-au declansat din senin acum 3-4 ani si de atunci nu mai reusesc sa scap de ele...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.