Ma poate ajuta cineva ?:(

09-01-2013
jerryv1p
Nu este medic/terapeut
jerryv1p
Buna ziua am si io nevoie de ajutor de aproximativ 2 luni am asa o senzatie parca numai imi simt fruntea simt asa ca e amortita ca si cand nu as avea..parca nu e legata de gura cum s-ar zice nu pot sa gandesc..nimic ma incurca la vorbire vorbesc foarte greu...am niste intepaturi si furnicaturi pe la tample...am fost la neurologie si mi s-a zis ca nu am nimic neurologi si cik ca am nevroza...da io nu cred asa ceva..ca simptomele aste nu se regasesc la nevroza.simt ca si cand nu as avea capu din fata de la frunte nuj cum sa va zic...ma jeneaza foarte tare.nu pot sa inteleg nik parca am fruntea blocata..sau creieru din fata nuj ce sa mai cred...mi-am facut niste analize si mi-au iesi foarte proaste glanda tiroida mare si tgp mare...simt ca ma sufoc uneori.si am stari nasoale asa de depresie plang de nervii cateodata ca nu ma simt bine.ce oare sa fie ?si ma simt foarte agitat. si din cauza asta ma ia somnu foarte greu nu pot sa imi inchid ploapele si imi tremura mai tot timpul.
1 comentarii
0
09-01-2013, ora 21:31
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Problema pe care o ai tu dureaza de aproape un an, nu de 2 luni...
Insisti si tot insisti sub identitati diferite. Am urmarit o mare parte din postarile tale si la unele chiar ai primit sfaturi pertinente. Pe care din ele le-ai urmat?
Pana la urma ce astepti de la acest forum? Crezi ca apare din senin cineva care sa-ti faca un descantec si sa-ti treaca? Totul porneste de la tine...mergi la psiholog, fii deschis cu el si incet, incet, te echilibrezi...
Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.