Ma poate ajuta cineva? Am avut contact sexual neprotejat

25-08-2013
29andreea
Nu este medic/terapeut
29andreea
Am avut contact sexual neprotejat si foarte scurt pe data de 24 august, in a a 9-a zi, fara finalizare in interior.Ciclul meu menstrual este de 29-30 de zile.In luna august mi-a venit pe 16, in iulie pe 18 si iunie pe 20.Chiar daca, prin absurd, lichidul de dinainte de ejaculare a avut spermatozoizi(chiar daca a urinat si s-a spalat si nu ejaculase cu o zi inainte), exista vreun pericol (considerabil)?
6 comentarii
0
26-08-2013, ora 11:09
Andra Constantin
Nu este medic/terapeut
Andra Constantin
nu "prin absurd". lichidul seminal chiar contine spermatozoizi si se poate ramane insarcinata si asa. nu va mai jucati. cel mai simplu e sa iti iei un test, nu?
0
26-08-2013, ora 13:04
29andreea
Nu este medic/terapeut
29andreea
da, dar nu sunt viabili, din cate m-am informat eu.doar daca a avut loc o ejaculare inainte cu o zi, cateva ore, etc, atunci exista risc.si nu poti ramane insarcinata in orice zi, de aceea am dat date despre ciclul meu menstrual.cautam pe cineva cu CM de 29-30 de zile, exact ca mine, pentru un sfat mai "consolidat".si testul se face dupa doua saptamani..
0
26-08-2013, ora 23:45
29andreea
Nu este medic/terapeut
29andreea
http://en.wikipedia.org/wiki/Pre-ejaculate
1
27-08-2013, ora 09:40
Andra Constantin
Nu este medic/terapeut
Andra Constantin
eu iti spun fiindca am discutat cu medicii despre lichidul seminal. asta a fost intrebarea mea la un momentdat "pai poti sa ramai insarcinata doar prin cateva penetrari si fara ejaculare?" la care medicii au ras si au spus "fetito, normal k poti ramane. lichidul contine spermatozoizi numai ca in numar mai mic decat in sperma. sunt sanse mai mici, dar se intampla. tu pe ce lume traiesti? asa va jucati toate si pe urma va treziti ca frumoasele din padurea adormita ca sunteti gravide." Deci nu uit cuvintele astea cat o sa traiesc cat de prost m-am simtit. Si mai stiu ca la cm regulat, primele 10 zile inainte si dupa sunt mai sigure. dar niciuodata nu te poti baza pe asta ptr ca nu sti ce se intampla in organismul tau. eu zic ca nu esti insarcinata. asteapta si tu si ia-ti un test.
0
27-08-2013, ora 11:09
29andreea
Nu este medic/terapeut
29andreea
multumesc mult de tot de raspuns.nu de alta, dar am intrebat si pe alt forum si mi-au raspuns ca eram in plina perioada fertila si asta m-a speriat ingrozitor.mulgtumesc!
0
28-08-2013, ora 11:21
Andra Constantin
Nu este medic/terapeut
Andra Constantin
uite, am gasit 3 variante in ceea ce priveste fertilitatea. eu stiam doar una. aceea ca in primele 10 zile dupa menstruatie si ultimele 10 sunt sigure. am mai gasit 2 variante. una zice ca fertilitatea incepe cu ziua a 2a dupa incheierea menstruatiei si a doua iti spune cum sa iti calculezi singura perioada fertila daca ai un cm regulat. si e cam asa : se scade 18 din nr de zile ale cm si afli prima zi fertila; apoi scazi 11 din nr de zile ale cm si afli ultima zi fertila. deci din 30 de zile cat dureaza cm la tine scazi 18 si afli prima zi de fertlitate. deci ar fi 12. asta inseamna ca nu erai in nicio plina fertilitate daca e sa ne luam dupa calendar
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Ce este ciclul menstrual normal?
  • Fiziologia aparatului genital feminin - ciclul reproductiv
  • Criterii de excludere a sarcinii
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  • Manifestările comportamentale „dictate” de ciclul menstrual
  • Sunt însărcinată?
  •