Ma doare ceva in dreapta sub coaste, ce poate fi?

05-04-2010
natalia91
Nu este medic/terapeut
natalia91
In ultimile 5 zile am o problema.Am dureri groaznice in partea dreapta sub coaste, durere care ajunge si in spate.Ma gindeam ca ma doare diafragma, dar nu sunt sigura.Inspira si expira nu pot, pentru ca durerile se intensifica.cind dorm pe burta am senzatia ca ceva e inflamat inauntru.Nu stiu ce poate fi si ce sa fac ca sa-mi treaca.Mentionez ca am mai avut asa dureri si inainte, dar numai o zi doua ma durea si imi trecea, acum insa 5 zile la rind durerea tine.Si nici macar sa sed, sa stau culcata, sa umblu normal nu pot pentru ca orice as face am senzatia ca acolo ceva se incordeaza si apoi durerile devin mai mari.Va rog mult sa ma ajutati.La ce medic macar ma pot adresa?
3 comentarii
0
05-04-2010, ora 11:27
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Stai la distanta de oua, maioneza, friptura, racituri si toata mancarea greoaie din aceste zil... fara alcool... fa-ti o salata, un piure, consuma fructe si fa-ti in zilele urmatoare o ecografie hepatica.cu rezultatul prezinta-te la MF sau la un specialist gastroenterolog.
0
05-04-2010, ora 11:32
natalia91
Nu este medic/terapeut
natalia91
Va multumesc mult pentru raspuns..
0
13-04-2010, ora 18:38
raulroca
Nu este medic/terapeut
raulroca
De o saptamana ma doare in partea dreapta spate chiar putin mai jos de omoplat, ma doare cand respir adanc si stau aplecat. Daca stau drept pot sa trag aer in piept cat pot, nu ma doare deloc dar daca ma stramb putin de spate sau stau aplecat si trag aer adanc in piept ma doare de parca m-ar injungia cineva. Am mai citit pe un forum ceva legat de reumatism, cum c-ar putea avea vre-o legatura cu intepaturile de genul...va rog sa ma ajutati!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: