Ma doare!

30-08-2012
andrei91
Nu este medic/terapeut
andrei91
Buna seara!Acum 3 zile am fost la stomatolog si mi-a scos nervul unei masele punanu-mi o plomba temporara urmand sa ma duc sa imi puna plomba finala.Problema mea este ca in locul unde mi-a fost facuta anestezia(in cerul gurii langa gingie si in gingie) in cerul gurii s-a umfalt putin si ma doare.Este normal asa ceva?Ce ma sfatuiti sa fac?
2 comentarii
0
01-09-2012, ora 00:59
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
sigur v-a fost facuta anestezia in cerul gurii, pentru o plomba? nu cumva ati fost intepat lateral, intre dinte si buza/obraz in gingia din dreptul radacinii dintelui?
daca umflatura nu este cauzata de anestezie si este cauzata de tratamentul dintelui, este necesara tratarea canalelor/ canalului. in acest caz o simpla obturatie ( plomba) nu este suficienta.
mergeti cat mai curand la dentistul dvs. el va identifica cel mai sigur cauza " umflarii gingiei" si va sti daca e cazul sa finalizeze obturatia sau va face tratament de canal mai intai pe acest dinte.
0
23-11-2012, ora 22:45
Liusea
Nu este medic/terapeut
Liusea
Buna ziua.Cu citeva luni in urma mam intepat cu ceva in limba in timpul luarii micului dejun. Cu ce anume numi pot aminti, deoarece tare mam speriat.Momental sub limba mia aparut oinflatura de culoare intunecata in marimia unui bob de porumb..Mam adresat de urgenta la medic.Nu am fost ascultata.Mi sa raspuns ca trebue sa ma programez pentru o alta zi.Peste citeva zile inflatura a disparut..Acum 2saptamini a aparut dureri mari in regiunia limbii amortiria maxilarului inflamatia limbii, senzatie de gust iute in gura.Am primit un tratament de 6 zile dupa care mam simtit binisor, dar acum miau aparut acelias simptoame plus capul mia devenit greu si am senzatia ca mil trage pe spate.Va rog mult sami dati un sfat ce sa fac, la cine sa ma adresez dupa ajutor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul